Ετοιμάζουν την μπουτίκ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ξεκίνησαν τα έργα για τη δημιουργία της νέας μπουτίκ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια σε έναν αρκετά μεγάλο χώρο προκειμένου να εξυπηρετείται καλύτερα το κοινό.

Ετοιμάζουν την μπουτίκ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να αλλάξουν τον Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα ενόψει της επόμενης μέρας: Επικοινωνιακά και ουσιαστικά. Ένα σημαντικό κομμάτι του πρώτου σκέλους είναι το μέρος στο οποίο οι οπαδοί της «Ένωσης» θα έχουν την ευκαιρία να αγοράζουν επίσημα προϊόντα με το έμβλημα της αγαπημένης τους ομάδας.

Στην ΑΕΚ ρίχνουν το βάρος στην αμεσότητα της επικοινωνίας με τον κόσμο της ομάδας, επιθυμώντας να στηριχτεί αυτή σε γερές βάσεις, με χαρακτήρα αντάξιο με την επιβλητικότητα του Συλλόγου. Έτσι, αφήνουν πίσω την παλιά μικρή μπουτίκ της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια (είχε δημιουργηθεί επί διοίκησης Αδαμίδη) και δημιουργούν το νέο υπερσύγχρονο και ευρύχωρο κατάστημα της ομάδας.

Τα έργα έχουν ξεκινήσει προκειμένου η νέα μπουτίκ να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του κοινού, έχει ήδη αναρτηθεί το έμβλημα της ΑΕΚ και το λογότυπο του αθλητικού προμηθευτή και σε μικρό χρονικό διάστημα οι φίλοι της «Ένωσης» θα μπορούν να επισκεφτούν το νέο κατάστημα στον αριθμό 118 της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σημειώνεται πως το εν λόγω κατάστημα εμπορεύεται η εταιρία ένδυσης της ΑΕΚ.

Ετοιμάζουν την μπουτίκ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ετοιμάζουν την μπουτίκ στη Νέα Φιλαδέλφεια

News 24/7

24MEDIA NETWORK