Η ΑΕΚ μπλοκάρει... μέσω Αχαρναϊκού τη μεταγραφή του Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό

Τη μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό επιχειρεί να μπλοκάρει η ΑΕΚ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει στη Football League υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη στον Αχαρναϊκό!

Η ΑΕΚ μπλοκάρει... μέσω Αχαρναϊκού τη μεταγραφή του Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό

Πηγές προσκείμενες στην Ενωση ισχυρίζονται ότι ο Ελληνας στόπερ έχει υπογράψει στην Ενωση και ότι γι' αυτήν την υπογραφή πήρε το ποσό των 30.000 ευρώ.

Αργότερα όμως, ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση που προέβλεπε τριπλάσιες αποδοχές από αυτές που του έδινε η ΑΕΚ και αθέτησε, όπως πάντα ισχυρίζονται στην Ενωση, την υπογραφή του.

Κατά πληροφορίες μάλιστα, η πλευρά Αυλωνίτη απέστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ και υποστηρίζει ότι τα χρήματα που έλαβε δεν ήταν τίποτα άλλο από δανεικά.

Η Ενωση έκτοτε αποφάσισε να κυνηγήσει την υπόθεση μέσω του Αχαρναϊκού, σωματείο φίλα προσκείμενο στην ΑΕΚ. Κατατέθηκε λοιπόν συμβόλαιο στη football league με την υπογραφή του παίκτη.

Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος ισχυρίζεται ότι έχει καταθέσει στην ΕΠΟ επέκταση του συμβολαίου του Αυλωνίτη με τον Ιστορικό για έναν ακόμη χρόνο στις 27 Δεκεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK