Ερμής Ζωνιανών -ΑΕΚ 0-2

Με δύο τέρματα του Ρενάλντο Ράμα, η ΑΕΚ πέρασε από το Ρέθυμνο επικρατώντας 2-0 του Ερμή Ζωνιανών, στην τελευταία της εκτός έδρας αναμέτρηση στη Γ' Εθνική.

Ερμής Ζωνιανών -ΑΕΚ 0-2

Η εικόνα του αγώνα

Όπως συμβαίνει σε όλα τα φετινά της ματς, η ΑΕΚ επιχείρησε να αποκτήσει από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού και να πιέσει προκειμένου να σκοράρει γρήγορα. Είχε την κατοχή, όμως ήταν ασύνδετη και έκανε λάθη, με συνέπεια ο Ερμής Ζωνιανών να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

Ευκαιρίες δεν υπήρχαν εκατέρωθεν, με εξαίρεση δύο καλές στιγμές του Ράμα στο 17' και στο 41': στην πρώτη ενήργησε σωστά ο Βλάχος και έδιωξε και η δεύτερη κατέληξε λίγο άουτ.

Ουσιαστικά όλα άλλαξαν από το 29' και έπειτα, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Μπριλάκης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το θέαμα παρέμενε κακό, αλλά η ΑΕΚ είχε βρει ρυθμό και πίεζε. Αποτέλεσμα, ήταν να ανοίξει το σκορ στο 43'. Σκόρερ, ο Ράμα, που του στρώθηκε ωραία η μπάλα στο ύψος του πέναλτι, σούταρε δυνατά και δεν άφησε περιθώρια στον Βλάχο.

Στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ο Ερμής μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για να ισοφαρίσει. Δύο συνεχόμενα κερδισμένα κόρνερ και ισάριθμες σωτήριες απομακρύνσεις από Τσούπρο και Ρόβα, καθώς και ένα άστοχο σουτ του Κοζανίδη, ήταν το καλύτερο που είχαν οι γηπεδούχοι να παρουσιάσουν.

Η ΑΕΚ ήταν κακή σε γενικές γραμμές, αλλά έδειχνε ικανή να δημιουργήσει ευκαιρίες ανά πάσα στιγμή. Με τον Ερμή να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και να είναι καλύτερος, η Ένωση δημιούργησε τέσσερις αξιόλογες φάσεις από το 57' ώς το 73' με τον Ρόβα, τον Μούργκα, τον Ράμα και τον Πλατέλλα. Άλλοτε ο εξαιρετικός Βλάχος, άλλοτε η αστοχία, δεν επέτρεπαν να γίνει το 0-2, μέχρι το 75'.

Τότε ήταν που χτύπησε και πάλι ο Ράμα και έδωσε τέλος στο όποιο ενδιαφέρον είχε το παιχνίδι. Ο παίκτης που έχει σκοράρει τέσσερις φορές στα τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ, πήρε το "ριμπάουντ" από την απόκρουση του Βλάχου σε σουτ του Ρόβα και σε κενή πλέον εστία διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της Ένωσης.

Τα υπόλοιπα λεπτά ως το τέλος ήταν διαδικαστικά, με τον Ερμή να τελειώνει το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Αριστεινίδη και την ΑΕΚ να προσθέτει άλλο ένα "τρίποντο" στη φετινή της συγκομιδή.

Σχόλιο

Άλλη μια διαδικαστικού χαρακτήρα νίκη για την ΑΕΚ, που ήταν και πάλι μέτρια και άνευρη. Ο πολύ δυνατός αέρας στο παιχνίδι έπαιξε το ρόλο του και δυσκόλεψε τους παίκτες, ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Ράμα, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δίνονται, δείχνοντας στα τρία τελευταία ματς την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Πολλά μπράβο αξίζουν και στον Ερμή που έπαιξε για την επιβίωσή του στην κατηγορία, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο ακόμη και δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Βλάχος, Σ. Κάββαλος, Πλουσής, Ρουσάκης, Μπριλάκης, Τρινιανάκης (73 'Μπέργκης), Αριστεινίδης, Σταυρακάκης, Ευαγγέλου (53' Βαρούχας) , Κοζανίδης, Γκούγκα (53' Ρηγάκης).

ΑΕΚ: Ντούνης, Αργυρίου, Τσουμάγκας, Τσιρίλο, Τσούπρος, Ρόβας (80' Κέζος), Κάτσικας (55' Γεωργέας), Πλατέλλας, Γροντής, Μούργκα (76' Παληαρούτας), Ράμα.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK