Σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει... άδειας

Τρέχουν οι εξελίξεις στο γηπεδικό καθώς στην ΑΕΚ θέλουν να είναι απολύτως έτοιμοι μετά την εξασφάλιση της άδειας για την ανέγερση του γηπέδου.

Σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει... άδειας
INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ το βάρος πέφτει στα μεταγραφικά και στην ενίσχυση της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της "Ένωσης" για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις και στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου.

Μετά το πέρας των γιορτών του Πάσχα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις καθώς αναμένεται να περάσει από τη Βουλή και να ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ζήτημα του συντελεστή δόμησης μπορεί να είναι ένα τυπικό σκέλος, ωστόσο είναι απαραίτητο για να τρέξουν οι εξελίξεις και να γίνει εφικτό να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Στη συνέχεια οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ, θα εξασφαλίσουν τις άδειες των αρμόδιων υπουργείων και στην "Ένωση" πιστεύουν ότι μέσα στον Μάιο θα έχουν στα χέρια τους τις άδειες για την ανέγερση της "Αγιάς Σοφιάς".

Σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση του έργου, υπάρχει ενδιαφέρον ορισμένων εταιρειών για την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου. Προτάσεις έχουν γίνει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ωστόσο οι τελευταίοι δε βιάζονται καθώς η γνωρίζουν πως η δυναμική του έργου μπορεί να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από άλλες εταιρείες.

Το ποσό που αναμένεται να δώσει ο... νονός του γηπέδου - όποιος και αν είναι αυτός - αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από 15 εκατ. ευρώ ενώ ανοιχτή είναι η χρονική διάρκεια της συγκεκριμένης εμπορικής συμφωνίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK