Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Παυλίδης!

O ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Πέμπτης (03/03), με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Παυλίδης!

"Όσκαρ ατυχίας" για τον άσο του Άρη, Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Πέμπτης (03/03), χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η ζωή του.

Ο 24χρονος μέσος χτύπησε το ήδη εγχειρισμένο γόνατό του (το οποίο και τον κράτησε εκτός δράσης το προηγούμενο τρίμηνο), με αποτέλεσμα να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση.

Εκτός των άλλων, έχει χτυπήσει και στο συκώτι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ασφαλής εκτίμηση, για το αν θα χρειαστεί η οποιαδήποτε επέμβαση. Παράλληλα, έχει υποστεί και κάποιες εκδορές στο πρόσωπο.

Εντός της ημέρας θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναφορικά με την πορεία της εγχείρησης, αλλά και τις πρώτες εκτιμήσεις για το διάστημα αποθεραπείας του.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ