Εύκολο απόγευμα για τον Άρη, 3-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Μετά από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας του Ηρακλή Αμελοκήπων με 3-0 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη παρά τις ζημίες που προκάλεσαν άγνωστοι στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Αμπελοκήπων.

Εύκολο απόγευμα για τον Άρη, 3-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά το γεγονός πως ο Άρης ζήτησε αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων μετά τις ζημιές που προκάλεσαν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου άγνωστοι ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα, το ματς διεξήχθη κανονικά και οι "κίτρινοι" επικράτησαν τελικά με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ιντζίδη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Στο 12', ο Άρης έκανε δύο τα τέρματά του με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κυβελίδη, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε από κοντά στο 73' ο Καλογέρης, εκμεταλλευόμενος την ασθενή απόκρουση του Ζιάκα.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκας, Βόδδου, Παπαδόπουλος, Κραγίόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Λιόνης, Σάρρος (75΄Σάρρος), Χιονίδης (43΄Ζιγκερίδης), Σαμπιασβίλι, Μαυρίδης

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης (71΄Βουτσιάς), Ιντζίδης, Σαμαράς, Τσουμάνης, Ρόβας (60΄Καλογέρης), Τάτος, Πόι, Ντούνης, Κόκε (73΄Ν΄Λουντούλου), Κυβελίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αναβολή ζήτησε ο Άρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK