Καμπανιακός - Άρης 3-0

"Σφαλιάρα" του Καμπανιακού στον Αρη στο Καυτανζόγλειο για τη 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Οι "κίτρινοι" ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0, ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες από το 19ο λεπτό μετά από την αποβολή του Δημήτρη Καρατζιοβαλή.

Καμπανιακός - Άρης 3-0

Ο Άρης είχε τον έλεγχο στο πρώτο δεκάλεπτο, εν συνεχεία όμως, ο Καμπανιακός άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και στο 19ο λεπτό κέρδισε πέναλτι από τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή (αποβλήθηκε), ύστερα από τραγικό λάθος του Μιχάλη Γιαννίτση. Ο Δημήτρης Υψηλός νίκησε τον Πέτρο Μπαϊμάκη στο 22', ανοίγοντας το σκορ.

Τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί για τους "κίτρινους", αφού στο 38ο λεπτό ο Νίκος Ψυχογιός αποχώρησε τραυματίας και στο 48ο ο Υψηλός ευστόχησε εκ νέου από την άσπρη βούλα (ο Νίκος Γκόλιας υπέπεσε στο πέναλτι).

Στο 69ο λεπτό ο Διονύσης Παπαζής αποβλήθηκε και η αριθμητική ισορροπία επανήλθε, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ξανασκόραραν (με τον Χρήστο Προβατίδη στο 91'), υποχρεώνοντας σε βαριά ήττα την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Οι συνθέσεις:

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπαζής, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70' Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (38' Ντούγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης (64' Χιντασέλι), Ρένια (20' Μπαϊμάκης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK