Περιμένει απάντηση από Βοσνιάδη, έρχεται ο Τοπαλίδης

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Γιώργου Γαλανού με τον Αλέκο Βοσνιάδη με σκοπό την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "κιτρινόμαυρων". Έρχεται για τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Περιμένει απάντηση από Βοσνιάδη, έρχεται ο Τοπαλίδης

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση του Άρη μόλις επιστρέψει από τη Βουλγαρία στην οποία βρίσκεται για να παρακολουθήσει ένα προπονητικό σεμινάριο.

Ο Βοσνιάδης έχει εργαστεί με επιτυχία σε ομάδες όπως η Αναγέννηση Επανομής, ο Θερμαϊκός Θέρμης, ο Εορδαϊκός, η Νίκη Βόλου κι ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Λάρισα.

Βέβαια το όνομα του Βοσνιάδη δεν είναι το μοναδικό που παίζει ως αντικαταστάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, καθώς στην ομάδα έχουν προταθεί και οι Γιώργος Στράντζαλης και Χόλγκερ Φαχ.

Το όνομα του Γερμανού προπονητή συνδέεται άμεσα με την επικείμενη πρόσληψη στη θέση του τεχνικού διευθυντή του Γιάννη Τοπαλίδη.

Ο Φαχ έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα το 1999 στην Μπάγερν Βούπερταλ, ενώ μεταξύ άλλων έχει καθίσει στον πάγκο ομάδων όπως η Ροτ Βάις Εσεν, η Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ, η Βόλφσμπουργκ, η Πάντερμπορν και η Αουγκσμπουργκ. Επίσης έχει κοουτσάρει τη Λοκομοτίβ Αστάνα στο Καζακστάν.

"Πράγματι, έχω μιλήσει με τον κ. Γαλανό, όμως δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Ερχομαι την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να δούμε αν υπάρχουν προϋποθέσεις να συνεργαστώ με τον Αρη και κάτω από ποιες συνθήκες", σχολίασε ο Τοπαλίδης σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ενώ όσον αφορά το θέμα του προπονητή κι αν έχει γίνει κάποια εισήγηση από την πλευρά του απάντησε: "Δεν έχουμε πει πολλά πράγματα με τον κ. Γαλανό, κλείσαμε μόνο το ραντεβού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK