Τεννές: "Συμφώνησα με Άρη και Κάλας"

Αναλαμβάνει τον Άρη ο Μπάμπης Τεννές, υπό μία προϋπόθεση.

Τεννές: "Συμφώνησα με Άρη και Κάλας"

Ο Μπάμπης Τεννές θα είναι ο νέος τεχνικός του Άρη, σε περίπτωση που αναλάβει τον σύλλογο ο Άλεξ Κάλας.

Ο έμπειρος τεχνικός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της "ARENA PRESS" που αποκάλυψε ότι είναι προ των πυλών των "κιτρίνων", εφόσον ο επιχειρηματίας αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

"Έχω μιλήσει με τον Άλεξ Κάλας και έχω συμφωνήσει να συνεργαστώ μαζί του, εφόσον την προσεχή Δευτέρα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη", τόνισε ο 61χρονος προπονητής.

"Η εκτίμησή μου για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι δεδομένη αλλά και η γνωριμία μου με τον Άλεξ Κάλας, μου έδωσε να καταλάβω ότι έχει όραμα και υψηλές βλέψεις για τον Άρη. Θα είμαι μαζί του από την επόμενη μέρα που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ