Σοβαρά επεισόδια στην Κατεχάκη

Οδομαχίες μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ιωνικού έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στην Λεωφόρο Κατεχάκη, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα.

Σοβαρά επεισόδια στην Κατεχάκη

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οπαδοί της ΑΕΚ που κατευθύνονταν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της ομάδας τους με την Τριγλία Ραφήνας συναντήθηκαν στο ύψος του Καρέα με οπαδούς του Ιωνικού που πήγαιναν στο Βύρωνα για το ματς με την τοπική Δόξα.

Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια συνεπλάκησαν σώμα με σώμα, ενώ υπήρξε ανταλλαγή μολότοφ. Η αστυνομία επενέβη την ώρα που ήδη είχαν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα, ενώ παράλληλα, ένα όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες, με τη μητέρα και το παιδί της που βρίσκονταν εντός, να βγαίνουν από αυτό ασφαλείς.

Στην περιοχή προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με οδηγούς που κατευθύνονταν στο σημείο να στρίβουν επί τόπου στη Λεωφόρο Κατεχάκη για να αποφύγουν να βρεθούν στο σημείο της έντασης. Εν τω μεταξύ, στην περιοχή του Βύρωνα όπου διεξήχθη ο αγώνας της Δόξας με τον Ιωνικό έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK