Η ανακοίνωση του "Βενιζέλειου" για τον άτυχο οπαδό, όλο το ρεπορτάζ

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του άτυχου φιλάθλου που μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η ανακοίνωση του "Βενιζέλειου" για τον άτυχο οπαδό, όλο το ρεπορτάζ

Η σχετική ανακοίνωση: "Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. "Βενιζέλειο", άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού από τα Χανιά, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην προσπάθειά του να χωρίσει τους οπαδούς των δύο ομάδων που ενεπλάκησαν σε σοβαρά επεισόδια προς το τέλος της αναμέτρησης του Ηρόδοτου με τον Εθνικό στην Αλικαρνασσό. Επίσης, ο άτυχος φίλαθλος είχε ιστορικό με την υγεία του -κατά το παρελθόν είχε πάθει ανεύρυσμα- με αποτέλεσμα τόσο αυτό όσο και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση να φέρουν την τραγική κατάληξη.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου τονίζει πως δεν φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο φίλος του Εθνικού δεν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο υφυπουργός αθλητισμού Γ. Ανδριανός είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον διοικητή του νοσοκομείο, αλλά και τον πατέρα του άτυχου 46χρονου, ενώ ο ασθενής θα μεταφερθεί στην Αθήνα και στη συγκεκριμένα στο 401 όπου είναι το μοναδικό κατάλληλο νοσοκομείο για τέτοιου είδους επέμβαση.

Διαβάστε ακόμη:

Κλινικά νεκρός φίλαθλος από επεισόδια στην Αλικαρνασσό!

Εθνικός: "Ντρεπόμαστε. Το μυαλό μας στο φίλαθλο..."

ΕΠΟ: "Θλίψη και αποτροπιασμός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK