Τραγωδία στο Τριγλία - Φωστήρας

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της Τριγλίας Ραφήνας και του Φωστήρα, ένας οπαδός των "κιτρινόμαυρων" υπέστη καρδιακό επεισόδιο κι άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο, αφού το ασθενοφόρο καθυστέρησε 30 λεπτά.

Τραγωδία στο Τριγλία - Φωστήρας

Σε ένα ματς με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο Φωστήρας πήρε τη νίκη επί της Τριγλίας Ραφήνας στο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με γκολ στις καθυστερήσεις.

Όμως, η αναμέτρηση πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ένας φίλαθλος των γηπεδούχων άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Από τις 5.15 μ.μ. ο άτυχος άνδρας ήταν σε άσχημη κατάσταση, σε ένα καφενείο που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο, ωστόσο η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, αλλά κι η καθυστερημένη άφιξη του ασθενοφόρου από την Αρτέμιδα αποδείχθηκαν μοιραία.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καφενείου, Κώστας Παπαθανασίου, που τυγχάνει να είναι και δημοτικός σύμβουλος στη Ραφήνα, μίλησε στο "irafina.gr" και τόνισε πως δεν θα αφήσει να περάσει έτσι το γεγονός.

"Θα κάνω μεγάλο θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται, να μην έχει η πόλη μας ένα ασθενοφόρο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ