Αποφεύχθηκε οριστικά το Grexit

Οριστικά απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο Grexit στο ποδόσφαιρο όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες

Αποφεύχθηκε οριστικά το Grexit
Κοντονής Ινφαντίνο INTIME SPORTS

Σύμφωνα μ' αυτές, τόσο η UEFA όσο και η FIFA θα ενημερώσουν επίσημα και άμεσα την ΕΠΟ ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις λόγω του νομοσχεδίου για τη βία που πέρασε από τη βουλή πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Πρόκειται για την αναμενόμενη εξέλιξη βάσει των ενδείξεων που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες από όλους τους εμπλεκομένους.

Απομένει πλέον και η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ η οποία θα κοινοποιηθεί στο Υπουργείο Αθλητισμού για να λήξει και τυπικά το ζήτημα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ομοσπονδία ανά πάσα ώρα και στιγμή περιμένει την επιστολή από την UEFA και την FIFA που προχώρησε σε ενδελεχή ανάλυση των άρθρων του νομοσχεδίου και κατάλαβαν πως στόχος δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων η παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, αλλά το να διορθωθούν οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σταύρος Κοντονής πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο νομοσχέδιο που αφορά τον αθλητισμό στο οποίο θα επιχειρήσει να επιφέρει τομές στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο αθλητισμός στην Ελλάδα. Σε συνεργάτες του πάντως ο Υπουργός εξέφραζε την ικανοποίηση του για το περιεχόμενο που αναμένεται να έχει η σχετική επιστολή των ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών, αν και περιμένει να δει και το επίσημο κείμενο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK