Κοντονής: "Η ευθύνη είναι άλλων" (VIDEO)

Ικανοποίηση επικρατούσε στο στρατόπεδο του Υπουργείου μετά την υπερψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου για τη βία και τη διαφθορά.

Κοντονής: "Η ευθύνη είναι άλλων" (VIDEO)

"Είναι νόμος του κράτους και το βάρος έχουν πλέον άλλοι. Πιστεύω ότι όλοι θα καταλάβουν και θα αντιληφθούν τις μεγάλες ευθύνες τους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Κοντονής στο περιστύλιο της Βουλής και εμφανίστηκε ευχαριστημένος για το τελικό αποτέλεσμα.

Το ίδιο και οι συνεργάτες του υφυπουργού Αθλητισμού, οι οποίοι εμφανώς κουρασμένοι σχολίαζαν ότι η προσπάθεια αυτή είχε αποτέλεσμα, αφού έτυχε της σχεδόν καθολικής στήριξης των κομμάτων. "Βγήκαμε ημέρα", έλεγαν χαρακτηριστικά με χαμόγελο.

"Κάθε Έλληνας φίλαθλος αντιλαμβάνεται ότι η Κυβέρνηση ποτέ δεν διανοήθηκε να οδηγηθούν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι ελληνικές ομάδες και πολύ περισσότερο η εθνική ομάδα", συνέχισε ο Σταύρος Κοντονής προσθέτοντας: " Τροποποιήσεις να κάνουμε; Ακόμη δεν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο! Και μάλιστα είναι από τις πολύ λίγες πλειοψηφίες τέτοιου βεληνεκούς στο ελληνικό κοινοβούλιο. Επαναλαμβάνω πως η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ποτέ στο μυαλό της την έξοδο από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και λειτούργησε με αίσθημα ευθύνης και συναίνεσης''.

Για τη διαφοροποίηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο Σταύρος Κοντονής σχολίασε: " Γιατί ρωτάτε εμένα. Ρωτήστε εκείνη. ΆΛλωστε η πρόεδρος της Βουλής έχει επιδείξει ιδιαιτερότητες και σε άλλες ψηφοφορίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK