Κ20: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των Κ20 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Γιαννιτσάνη στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, την οποία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Αλαφούζος, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κώστας Ελευθεράκης και Νίκος Λυμπερόπουλος.

Κ20: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν δύο ευκαιρίες, όμως, οι "πράσινοι" ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουζακίτη, ο Δώνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρισβάνης με δεύτερη κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και πιο παραγωγικό από το πρώτο. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 75ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ιωαννίδης, ενώ στο 81' ο Παιδάκης έχασε καλή ευκαιρία για να ανατρέψει τα δεδομένα. Τελικά ο Παναθηναϊκός χαμογέλασε τελευταίος, αφού στο 88' ο Γιαννιτσάνης κέρδισε πέναλτι από τον Σωτηράκο, το εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το τελικό 2-1.

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Σκούφος (82' Κουσίδης), Μυρθιανός (82' Γκαμάλ), Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος (16' Μαραθιανός), Σταματάκης, Γιαννιτσάνης.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Λεάντρο, Σιώπης Εμ., Παιδάκης, Βουτσιώτης, Βέργος (66' Πασαλίδης), Τζίνο (66' Ιωαννίδης), Λύρας (46' Σιώπης Δ.).

ΤΟ LIVE ΤΟΥ CONTRA.GR

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK