Κουρμπέλης: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, εκ των πρωταγωνιστών της πρόκρισης της εθνικής Νέων, μίλησε για αυτή την επιτυχία αλλά και για τις δυνατότητες που έχει αυτή η γενιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κουρμπέλης: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

"Μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θέλουμε όλοι να τα καταφέρουμε και από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στις ομάδες μας" τόνισε ο Έλληνας αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης σο arcadia-sports.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Κουρμπέλη

Ποια στοιχεία έφεραν την πρόκριση στην εθνική ομάδα; "Τα στοιχεία που έφεραν τη πρόκριση είναι η ομοιογένεια της ομάδας αυτής και το ότι είμαστε μια οικογένεια. Eπισης, δουλέψαμε όλοι για να έρθει αυτο το αποτέλεσμα".

H πρόκριση αποτελεί ενός είδους δικαίωση για εσένα αλλά και για όλα τα παιδιά; "Σίγουρα αποτελεί δικαίωση αλλα δεν τελειώνει εδώ... Πιστευω κανένας στο μυαλό του δεν ειχε τον αποκλεισμό. Ήμασταν αποφασισμένοι. Αυτη η ομάδα είναι για τέτοια παιχνίδια".

Τι θα ήθελες για την καριέρα σου από εδώ και πέρα... "Θα ηθελα να συνεχιστεί αυτή η καταπληκτική πορεία και να καθιερώθω στην ομάδα στην οποία ανήκω. Μετά έχει ο Θεός".

Σε ποια πρόσωπα αφιερώνεις την πρόκριση; "Τη νίκη την αφιερώνω πρώτα απο όλα στην οικογένεια έπειτα στους φίλους και βέβαια σε όλη αυτη την οικογένεια της εθνικής".

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως ανοίγει θέσεις εργασίας για εσάς... "Απο πέρσι είδαμε όλες τις ομάδες να χρησιμοποιούν νέους ποδοσφαιριστές και μετα απο μια τέτοια επιτυχία σιγουρα η εμπιστοσύνη θα είναι πολυ μεγαλύτερη".

Μπορεί η εθνική Νέων να φέρει το Euro στην Ελλάδα; "Φυσικα και μπορούμε για αυτο ειμαστε εδω, δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε ένα πολυ καλο σύνολο και είναι το όνειρο μας που ολοένα και πλησιάζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK