Νίκη μισό πρωτάθλημα για την Κ20 του ΠΑΟΚ

Μεγάλη επιτυχία της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού, με γκολ που σημείωσε ο Κουλούρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Νίκη μισό πρωτάθλημα για την Κ20 του ΠΑΟΚ

Νίκη που τον βάζει σε θέση απόλυτου φαβορί για την υπόθεση τίτλος πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής (9/3) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και ο "Δικέφαλος" έφτασε στην επιτυχία που του δίνει την ευχέρεια να απολαμβάνει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό, αλλά και δύο ματς λιγότερα από τους "ερυθρόλευκους".

Ο ΠΑΟΚ ήλεγχε το ματς από το ξεκίνημα και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πρωτίστως ενδιαφέρονταν για τα μετόπισθεν. Η καλή αμυντική λειτουργία των "ερυθρολεύκων" κράτησε στην αρχή του ματς μακριά από τα καρέ του Στρέζου τους παίκτες του "Δικεφάλου" και η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήρθε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Πόζογλου έφυγε στην αντεπίθεση την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κουλούρη, αλλά ο Στρέζος έκανε σωτήρια απόκρουση και έδιωξε σε κόρνερ. Λίγα λεπτά νωρίτερα, μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Πόύγγουρα αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Το πρώτο μέρος κύλησε σε αυτό το τέμπο, δηλαδή, τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και να ψάχνει να βρει διαδρόμους προς την εστία του Ολυμπιακού.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 53' ο Πατράλης σούταρε από τα 30 μέτρα, όμως, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 67' ο Σιώπης εξαπέλυσε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αναγκάζοντας τον Σοϊλεμέζογλου σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Και αφού ο Ολυμπιακός δεν σημείωσε το 0-1, πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο 72' ο Κουλούρης ανατράπηκε από τον Βούρο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Ολυμπιακός πήρε την κατοχή μετά το τέρμα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήει στο 88' με κεφαλιά του Γαρεφαλάκη από το ύψος του πέναλτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Πούγγουρας, Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πολύζος, Παπαδόπουλος (66' Τσολακίδης), Πάτραλης (87' Τουμανίδης), Κουλούρης, Σαββίδης Πόζογλου (83' Δεληγιαννίδης)

Ολυμπιακός: Στρέζος, Βολονάκης, Σωτηράκος, Βλάχος (83' Γαρεφαλάκης), Βούρος, Παπασάββας, Σιώπης, Νασιακόπουλος, Βέργος, Γιάνκοβιτς, Ψυχογιός

News 24/7

24MEDIA NETWORK