Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σαρρής

Ο Γιώργος Σαρρής με 37 ψήφους, έναντι 20 του Βασίλη Γκαγκάτση, εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σαρρής
INTIME SPORTS

Τελικώς δεν υπήρξε κάποια έκπληξη και όπως αναμενόταν ο Γιώργος Σαρρής πήρε το χρίσμα. Σαφώς και υπήρξαν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, όμως αυτές δεν στάθηκαν ικανές να αλλάξουν το αποτέλεσμα που προδιαγραφόταν τις τελευταίες μέρες.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε με ικανοποίηση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και αμέσως μετά δέχτηκε τα συγχαρητήρια των ανθρώπων των Ενώσεων που τον στήριξαν. Από την άλλη πλευρα ο Βασίλης Γκαγκάτσης σαφώς απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούσε παρά να αποδεχτεί την ήττα από τον αντίπαλό του.

Σαρρής: "Έχουμε πρόγραμμα και θα το υλοποιήσουμε"

Μετά τη νίκη του και την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ, ο Γιώργος Σαρρής, υποστήριξε: "Το ποδόσφαιρο αποφάσισε να κινηθεί προς το μέλλον θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν αλλά και όσους δεν με ψήφισαν. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε όραμα και θα το υλοποιήσουμε".

Γκαγκάτσης: "Στηρίξτε τη νέα διοίκηση"

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης με δηλώσεις του μετά την εκλογική του ήττα, επισήμανε:": " Συγχαρητήρια στον κύριο Σαρρή για την εκλογή του. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Ενώσεις οι οποίες με στήριξαν παρά τις αντίξοες συνθήκες. Δώσαμε όλοι μαζί έναν έντιμο αγώνα, έντιμο μέχρι την τελευταία στιγμή και πιστέψτε ότι οι συνθήκες δεν ήταν φυσιολογικές. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Η νέα διοίκηση έχει πολύ δρόμο μπροστά της και μεγάλο έργο να επιτελέσει και θεωρώ ότι θα πρέπει όλοι να συμβάλουν σε αυτό".

Δικαιολογώντας το γεγονός ότι κατέθεσε ένσταση πριν την εκλογή διαδικασία, είπε: "Θεωρώ ότι οι αντιξοότητες με τις οποίες διεξήχθησαν αυτές οι εκλογές ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, δεν έχει και νόημα".

Για το αν θα επανέλθει σε εκλογική διαδικασία στο μέλλον, απάντησε: "Ποτέ μη λες ποτέ".

Για το αν θα καταφέρει η νέα διοίκηση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της κληρονομιάς που παραλαμβάνει, είπε: "Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Έγω θέλω να καλέσω όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για το ποδόσφαιρο θέλει διαφορετικά πράγματα"

Δείτε τις δηλώσεις του Γκαγκάτση μετά το τέλος της διαδικασίας:

Δείτε τη μαντινάδα του προέδρου της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Γιώργου Σταράκη, στον Γιώργο Σαρρή:

Τα νέα 15 μέλη του συμβουλίου (έχει συνολικά 21) της ΕΠΟ, προέρχονται όλα από τον συνδυασμό του Γιώργου Σαρρή. Είναι οι:

Αθανασόπουλος Νικόλαος

Βούλγαρης Αργύρης

Βουρβαχης Γιώργος

Γαβριηλίδης Δαμιανός

Γκιρτζίκης Γιώργος

Γκίτσιος Κων.

Δημητρίου Παναγιώτης

Καραμελιδης Γεώργιος

Μαζαράκης Βαγγέλης

Οικονομιδης Γιάννης

Παπακωνσταντίνου Γιάννης

Προύντζος Νίκος

Σταθοπουλος Αρης

Τζανοπουλος Μιχάλης

Τοπολίτης Βαγγέλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK