Στις 11 Μαΐου ο τελικός!

Η ημερομηνία που "προκρίθηκε" για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η 11η Μαΐου (ΟΑΚΑ). Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr. Η αντίδραση της Super League και ο OTE TV.

Στις 11 Μαΐου ο τελικός!

Η τελική απόφαση βασίζεται στον κανονισμό που αναφέρει ότι ο τελικός του κυπέλλου πρέπει να διεξαχθεί πριν από την έναρξη των πλέι-οφ του πρωταθλήματος και το δεύτερο με το γεγονός ότι ο ΟΤΕ TV είχε βάλει ρήτρα στη συμφωνία με την ΕΠΟ, προκειμένου ο τελικός του κυπέλλου να πραγματοποιηθεί μέσα στο Μάιο.

Όλα αυτά, και σε συνδυασμό ότι το Πάσχα πέφτει φέτος αργά (5 Μαΐου), δεν άφηναν και πολλές επιλογές κι έτσι το οριστικό πρόγραμμα ορίζει τα ημιτελικά του κυπέλλου στις 17-18 Απριλίου (1ος αγώνας) και τις ρεβάνς 27-28 του ίδιου μήνα ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου.

Αυτό σημαίνει ότι τα πλέι-οφ θα αρχίσουν 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουνίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει:

Η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας απέρριψε το αίτημα της Super League για διεξαγωγή του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας στις 27 ή 28/4/2013, αντί της 11/5/2013 όπως προβλέπεται στην προκήρυξη της διοργάνωσης και ενημέρωσε τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος ότι οι επόμενοι αγώνες του Κυπέλλου θα διοργανωθούν με βάση το κοινοποιημένο πρόγραμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK