Όλα για την μπάλα και μέσα στη βροχή

Ούτε η βροχή σταμάτησε τη δράση στο Coca-Cola Cup, που έκανε την πρώτη του επίσκεψη στη Δυτική Ελλάδα, με το Αγρίνιο να είναι η πρώτη πόλη η οποία φιλοξένησε τους αγώνες του τουρνουά.

Όλα για την μπάλα και μέσα στη βροχή

Όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις "Ελπίδες Αγρινίου" είχαν να λένε ότι το σαββατοκύριακο 6-7 Δεκεμβρίου, υπήρχε πολλή μπάλα, πολύ κέφι αλλά και πολλή βροχή.

Παρότι ο καιρός είχε κακές διαθέσεις, η συμμετοχή ήταν μαζική, με τον συναγωνισμό να φτάνει στα ύψη, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις πόλεις που έχει επισκεφθεί ως τώρα το Coca-Cola Cup.

Οι δυο νικήτριες ομάδες ανά ηλικιακή κατηγορία είναι:

13-15 ετών: Το Καφενείο και Warriors

16-17 ετών: Πιτογυριακός και ΕΚΑΒ

18-19 ετών: Μπέμπηδες και Κένταυρος

Οι έξι ομάδες πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της περιφέρειας της Δ. Ελλάδας. Από εκεί θα βγουν οι τρεις νικήτριες, που περνάνε στα τελικά της Αθήνας τον Μάιο. Εκεί, όπου διεκδικούνται και τα έπαθλα για τους πρωταθλητές του μεγαλύτερου τουρνουά 5Χ5 στην Ελλάδα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό για συμμετοχή σε ποδοσφαιρικό καμπ για τους μεγάλους (18-19 ετών) και μια αντίστοιχη ποδοσφαιρική εμπειρία στην Ελλάδα, για τους νικητές των μικρότερων ηλικιακών.

Όλα για την μπάλα και μέσα στη βροχή

Σε Πρέβεζα και Γιάννενα ταυτόχρονα!

To Coca-Cola Cup συνεχίζει τις εκπλήξεις. Έτσι, το σαββατοκύριακο 13 και 14/12 προγραμματίζεται ταυτόχρονη διεξαγωγή των αγώνων τόσο στην Πρέβεζα όσο και στα Γιάννενα.

Στην “Αθλόπολις” της Πρέβεζας και στα γήπεδα “Μηλιώνη” των Ιωαννίνων θα γίνουν δυο ακόμη τουρνουά, έτσι ώστε να μάθουμε άλλες 12 ομάδες που μαζί με αυτές του Αγρινίου, θα παίξουν στους τελικούς της περιφέρειας.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσα από το www.coca-cola.gr . Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες καθώς και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο www.coca-cola.gr.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την σελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK