Ακόμα ένας μείον για τον "νέο" Ολυμπιακό

Μέχρι τώρα είχαμε την αποχώρηση των Σεμπά και Οφόε. Το ξεσκαρτάρισμα όμως στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και δεν θα σταματήσει μέχρι το καλοκαίρι, με ακόμα ένα βασικό στέλεχος των "ερυθρολεύκων" να οδεύει προς την έξοδο.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βελγική παροικία ήταν και καταστρέφεται σιγά σιγά. Αυτό που έχτισε το καλοκαίρι ο Μπέσνικ Χάσι στον Ολυμπιακό διαλύεται μέσα σε μία χρονιά, καθώς μετά τον Οτζίτζα Οφόε, άλλος ένας συμπατριώτης του "κουνάει" μαντήλι, με τον Γκιγιέρμο Ζιλέ να αναμένεται να υπογράψει σε ομάδα της χώρας του.

Παρά τη σχετικά σταθερή παρουσία του φέτος στο λιμάνι, καταγράφοντας συνολικά 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ με την ερυθρόλευκη φανέλα και τη περσινή προσπάθεια που κατέβαλε η διοίκηση για την απόκτησή του, ο 34χρονος δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν και βρίσκεται μια "ανάσα" μακριά από την Άντβερπ.

Σύμφωνα με τον γνωστό Βέλγο δημοσιογράφο, Στέφαν Πάουελς, ο Ζιλέ, παρότι υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιό του για επέκταση ενός ακόμα χρόνου στους "κόκκινους", θα μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από τον σύλλογο του Πειραιά και θα μπορεί να πάει σε όποιο κλαμπ επιθυμεί, με τον εκπρόσωπό του, Μότζι Μπαγιάτ να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη βελγική ομάδα, προκειμένου ο πελάτης του να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Η Άντβερπ τερμάτισε στην 8η θέση της κανονικής σεζόν και τώρα αγωνίζεται για την έξοδό της στον τρίτο προκριματικό γύρο του επόμενου Europa League με τον Ζιλέ να αναμένεται να τη βοηθήσει να φτάσει στους ομίλους, σε περίπτωση που το κατορθώσει.

Στο κόλπο για να "κλείσει" η επικείμενη μεταγραφή βρίσκονται τόσο ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας από την Αντβέρσα, Λουτσιάνο Ντ' Ονόφριο, όσο και ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου της Άντερλεχτ, Χέρμαν Φαν Χόλσμπεεκ, τον οποίο γνωρίζει ο μέσος των "ερυθρολεύκων" από τότε που αγωνιζόταν στο Βέλγιο.

Πλέον, μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει περαιτέρω στην... αποβολή του βελγικού DNA από το ρόστερ της, με Μπιόρν Ένγκελς, Σίλβιο Προτό και Κέβιν Μιραλάς να αποτελούν τους εναπομείναντες, παρότι ο τελευταίος δεν ήρθε επί εποχής Χάσι.

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΒΕΛΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK