Εγκωμιαστικά σχόλια Ισπανών για Ρομπέρτο

Η ισπανική ιστοσελίδα "20minutos.es" σε αφιέρωμά της στους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα, "πλέκει" το εγκώμιο του Ρομπέρτο, για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί. "Κοντά στην κλήση του στην εθνική Ισπανίας", αναφέρει το δημοσίευμα.

Εγκωμιαστικά σχόλια Ισπανών για Ρομπέρτο
INTIME

Στο άρθρο του, ο Ισπανός δημοσιογράφος, αναφέρεται στους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που έχουν εκπλήξει με την απόδοσή του την φετινή χρονιά και δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα στην εθνική Ισπανίας.

Μεταξύ των ονομάτων είναι οι Χοσέ Καγεχόν και Αλβάρο Μοράτα, οι οποίοι κλήθηκαν για πρώτη φορά στην εθνική για τους αγώνες με Λευκορωσία και Γερμανία.

Εγκωμιαστικά σχόλια Ισπανών για Ρομπέρτο

Παράλληλα οι υπόλοιποι "εκλεκτοί" είναι οι Γιόναθαν Σοριάνο, Αγιόσε Πέρες, Μικέλ Αρτέτα, Αλμπέρτο Μορένο και Ολιβέρ Τόρες, για τους οποίους γίνεται μία περιγραφή της μέχρι στιγμής παρουσίας του.

Για τον Ρομπέρτο αναφέρει: "Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εκπλήσσει σε κάθε παιχνίδι με τις εμφανίσεις του, οι οποίες εντυπωσιάζουν τους πάντες. Η χρονιά του είναι καταπληκτική και στα 28 του χρόνια δείχνει πιο ώριμος από ποτέ. Βρίσκεται στα πρόθυρα της εθνικής Ισπανίας μετά τις εκπληκτικές επεμβάσεις και εμφανίσεις που πραγματοποιεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK