"Ντου" οπαδών στην παρέλαση

Γιαούρτια, αυγά, κροτίδες, φωτοβολίδες και πολλές αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά των επισήμων ήταν η εντυπωσιακή αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι «παρέλασαν» στην παραλία του Βόλου.

"Ντου" οπαδών στην παρέλαση

Οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου και πολίτες ανάγκασαν την αστυνομία να φυγαδεύσει όσους επίσημους βρέθηκαν στην παρέλαση. Ο κόσμος επιτέθηκε εναντίον των δυνάμεων καταστολής.

Ο αστυνομικός κλοιός "έσπασε" όταν εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου κινήθηκαν κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου από το Ηρώο προς το σημείο των επισήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Εκεί στάθηκαν ακριβώς απέναντί τους και συνέχισαν να "στολίζουν" την εξέδρα με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Υπουργού Πολιτισμού κ. Γερουλάνου συνεπικουρούμενοι από οργανώσεις πολιτών.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ κινήθηκαν εναντίων των οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου και έκαναν χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης αλλά ο κόσμος σαν γροθιά επιτέθηκε εναντίων των αστυνομικών και τους ανάγκασε σε υποχώρηση!

Η παρέλαση τελικά για πρώτη φορά από την θεσμοθέτησή της ματαιώθηκε. Φίλαθλοι αλλά και πολίτες, ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και άρχισαν να πετούν τις καρέκλες των επισήμων στη θάλασσα και να μαζεύουν τις σημαίες που στόλιζαν την εξέδρα, ενώ μετά την αποχώρηση και των αστυνομικών δυνάμεων γύρω στη 1 το μεσημέρι, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο κόσμος διαλύθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK