Πιτσιρικάδες και χαλαρότητα έφεραν την ήττα

Ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς έδωσε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά και... ξεχασμένους στο φιλικό κόντρα στην Λαμία, όμως εισέπραξε... τίποτα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ηττηθεί με 1-0.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM)
kace MOTIONTEAM

Με... χαλαρή διάθεση είδαν αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ την αναμέτρηση κόντρα στην νεοφώτιστη Λαμία. Το γεγονός αυτό μαζί με τους πολλούς πιτσιρικάδες δεν αφήνει περιθώρια για συμπεράσματα, όμως η αλήθεια είναι πως κάποιοι έδειξαν και την Τετάρτη (9/8) πως δύσκολα θα πάρουν κι άλλες ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε 1-2 καλές στιγμές με τον Αθανασιάδη και τον Πέλκα, όμως ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, αν οι Βίτι, Βουό ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Αν κάποιος περίμενε να.. ξυπνήσει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος, μάλλον έπεσε έξω. Ο "δικέφαλος" απείλησε πρώτη φορά στο 65' με τον Πέλκα και μετά... τίποτα. Έτσι, η Λαμία στο 89ο λεπτό πήρε τη νίκη με δυνατή κεφαλιά του Τσουκαλά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (Στανόγιεβιτς): Πασχαλάκης (60' Σιαμπάνης), Πούγγουρας, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (77' Τζοβάρας), Πέλκας (83' Δημητριάδης), Αθανασιάδης (70' Γκαργκαλατζίδης), Κουλούρης.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκολής (46' Καραγιάννης), Παντελιάδης (60' Φράγκος), Μπλάζιτς (60' Βάντερσον), Όμο (76' Λινάρδος), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (60' Παπαργυρίου), Βουό (76' Τσούκαλος), Πίτι (46' Μπουλούλης).

Σκόρερ: 0-1 (Τσουκαλάς 89')

News 24/7

24MEDIA NETWORK