Παράταση εγγραφών στο τουρνουά minifootball "N'JOY UNI-League"

Παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή (22/11) οι εγγραφές στη διοργάνωση του τουρνουά N'JOY UNI-League του ποδοσφαίρου σάλας λόγω της αυξημένης ζήτησης, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Παράταση εγγραφών στο τουρνουά minifootball "N'JOY UNI-League"

Το N’JOY UNI-League θα διεξαχθεί και φέτος σε 10 ελληνικές πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Κοζάνη, Λάρισα και Ιωάννινα και φυσικά στην Κύπρο - Λευκωσία και Λεμεσό).

Οποιοσδήποτε μπορεί να οργανώσει και να δηλώσει την ομάδα του και να επιλέξει την εγκατάσταση και τις ώρες που θέλει να αγωνίζεται (μια φορά τη βδομάδα)! Αυτό μπορεί να το κάνει τηλεφωνικά (6936030100, 2109515730) αλλά και μέσω e-mail (online στο σχετικό linkhttp://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8). Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής στο www.unileague.gr.

Το N’JOY UNI-League αποτελεί το αντιπροσωπευτικό πρωτάθλημα minifootball της χώρας και αυτό σημαίνει ότι σημμετέχει στην EMF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball) και ότι η πρωταθλήτρια παίρνει το εισιτήριο για την προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball, μαζί με τους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης για ένα χρόνο. Εκπροσωπεί δε τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις. Το ερχόμενο φθινόπωρο θα ταξιδέψει, για παράδειγμα, για το miniEURO 2014 στο Βερολίνο, όπως έγινε φέτος στο miniEURO 2013 στη χώρα μας στο Ρέθυμνο, με τεράστια επιτυχία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK