Πειθαρχικές διώξεις για τα παιχνίδια Αχαρναϊκός - Ηρακλής και Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας

Δύο ακόμα "ύποπτα" προς χειραγώγηση παιχνίδια προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο. Σύμφωνα με τις πειθαρχικές διώξεις αυτά είναι τα Αχαρναϊκός - Ηρακλής (Κύπελλο Ελλάδος) και Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας (Football League).

Πειθαρχικές διώξεις για τα παιχνίδια Αχαρναϊκός - Ηρακλής και Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και Στέφανος Μπαξεβάνης, άσκησαν πειθαρχικές διώξεις για τα παιχνίδια Αχαρναϊκός - Ηρακλής, Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το παιχνίδι Κυπέλλου είχε διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου στο Μενίδι και ο "Γηραιός" είχε επικρατήσει 2-0 με σκόρερ τους Πασά (38'), Περόνε (90'), ενώ σε εκείνο της Football League η Λαμία είχε επιβληθεί με 2-1, χάρη στα γκολ των των Καραλή (18'), Σερζίνιο (88' πεν.), με τους Θεσσαλούς να προηγούνται με τον Γκόλια (10') και να διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος τους.

Η ανακοίνωση:

"Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός, Ηρακλής για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Ο κ. Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK