Πέντε φακέλους με ύποπτα ματς έστειλε η UEFA

Εκθέσεις για πέντε αγώνες που κρίθηκαν ύποπτοι να έχουν χειραγωγηθεί απέστειλε η UEFA στη χώρα μας και αναμένεται να απασχολήσουν τη δικαιοσύνη. Οι τέσσερις είναι της Super League και ένας για το Κύπελλο Ελλάδος.

Πέντε φακέλους με ύποπτα ματς έστειλε η UEFA

Τους φακέλους με τα πρώτα ύποπτα προς χειραγώγηση ελληνικά ματς της φετινής σεζόν έστειλε η UEFA στη χώρα μας, με αναλυτικά στοιχεία που κατέγραψε το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της εταιρίας Sportradar, στενό συνεργάτη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Την είδηση αποκάλυψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 18/11 η εκπομπή "Δίκη" στον ΣΚΑΪ.

Οι αγώνες που περιλαμβάνονται στους πέντε φακέλους είναι οι εξής:

-20/9/2014 (4η αγωνιστική): Ολυμπιακός – Βέροια 3-0

-23/9/2014 (Κύπελλο Ελλάδος): Ηρακλής Ψαχνών – Ατρόμητος 0-1

-18/10/2014 (7η αγωνιστική): Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3

-26/10/2014 (8η αγωνιστική): ΠΑΟΚ – Βέροια 4-1

-9/11/2014 (10η αγωνιστική): Ολυμπιακός – Πανθρακικός 5-1

Θυμίζουμε πως για τους δύο τελευταίους αγώνες έχει συντάξει εκθέσεις και η εταιρία Federbet, η οποία όμως δεν αποτελεί επίσημο συνεργάτη της UEFA.

Από τα αξιοσημείωτα των πέντε φακέλων με τα ύποπτα προς χειραγώγηση ματς, είναι ότι στον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 παίχτηκε το ιλιγγιώδες ποσό των 6 εκατ. ευρώ!

Να τονιστεί, τέλος, πως η ΕΠΟ (που έχει αμφισβητήσει ευθέως την αξιοπιστία των στοιχείων που καταγράφει ένας επίσημος συνεργάτης της UEFA όπως είναι η Sportradar) κατά την προσφιλή της τακτική, ουδέποτε δημοσιοποίησε την ύπαρξη των φακέλων.

Τα στοιχεία των εκθέσεων θα σταλούν (αν δεν έχουν σταλεί ήδη) στην εισαγγελία για περαιτέρω διερεύνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK