Πήρε θέση η FIFA για Φιλιππούση και Στράτο

Η FIFA με επίσημη επιστολή της που κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ απάντησε για τον ρόλο που έχουν οι Στράτος, Φιλιππούσης στην επιτροπή εξομάλυνσης.

Πήρε θέση η FIFA για Φιλιππούση και Στράτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με επιστολή της προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της επιτροπής εξομάλυνσης κ. Ιωάννη Δρόσο, η γενική γραμματέας της FIFA Φατμά Σαμούρα, γνωστοποίησε τα ονόματα των παρατηρητών που μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και τα οποία δεν είχαν αναφερθεί στην ανακοίνωση της επιτροπής.

Αυτοί είναι οι Στράτος, Φιλιππούσης που μπορούν να παρευρίσκονται ως παρατηρητές χωρίς δικαίωμα ψήφου στις συνεδριάσεις της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Προς κ. Ιωάννη Δρόσο

Πρόεδρο

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Ζυρίχη, 4 Νοεμβρίου 2016

Παρατηρητές της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

Αγαπητέ κ. πρόεδρε,

Αναφερόμαστε στην από 2 Νοεμβρίου 2016 αλληλογραφία σας αναφορικά με τη σύνθεση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Τα ονόματα των κυρίων Στράτου και Φιλιππούση δεν αναφέρονται στην προγενέστερη επιστολή μας επειδή δεν είναι μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Ωστόσο, επιβεβαιώνουμε ότι έχει αποφασιστεί ότι θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ως παρατηρητές και χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Μεεκτίμηση,

Fatma Samoura

FIFA Secretary General"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανύπαρκτος για τη ΦΙΦΑ ο Φιλιππούσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK