Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: Άγγιξε την ανατροπή το Contra.gr στην πρεμιέρα

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του Thinkover.gr, το Contra.gr κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην επανάληψη κι αφού έκανε το 2-2, λίγο έλειψε να "κλέψει" το ματς στις καθυστερήσεις!

Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: Άγγιξε την ανατροπή το Contra.gr στην πρεμιέρα

Με συνταγή "Φερνάντο Σάντος" παρέταξε την ομάδα του Contra.gr ο παίκτης-προπονητής Αποστόλης Χορτάτος κόντρα στο Thinkover.gr. Η αλήθεια είναι πως οι "μπλε" μπήκαν αρκετά νωχελικά στο ματς και δέχθηκαν σχετικά νωρίς γκολ, κάτι που άλλαξε αμέσως το πλάνο παιχνιδιού.

Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα αποκτούσε ρυθμό και τα πόδια άρχιζαν να λύνονται. Ο κίπερ Βάσσος ήταν σταθερός, η άμυνα των Δεμέτη-Βερβελέ-Γεωργακόπουλου απροσπέλαστη, στο κέντρο προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα οι Καλλονάς, Παπαμακάριος και Ανδρουλάκης, ενώ μπροστά ο Μπαϊρακτάρης έδινε μάχες με τα αντίπαλα στόπερ. Σε μία από αυτές λίγο έλειψε να έρθει και το γκολ, ωστόσο οι παίκτες του Thinkover έδιωξαν σε κόρνερ πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Δυστυχώς πριν το φινάλε του ημιχρόνου το Contra.gr δέχθηκε και δεύτερο τέρμα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι φωνές του κόουτς στην ανάπαυλα αφύπνησαν τους "μπλε" που κατάφεραν να μειώσουν με προβολή του Δεμέτη μετά από ωραία κομπίνα σε κόρνερ.

Ένα γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες του ματς. Οι Μπάτης, Ζωιτός, Χολίδης και Χορτάτος πέρασαν στο ματς και όντας ξεκούραστοι έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Στα μισά του δευτέρου μέρους ο Χορτάτος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο κίπερ και θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια όμως -δυστυχώς- το τελείωμα του θύμισε... Κρισάντους (η ατάκα πιστώνεται στον Γρηγόρη Μπάτη).

Η πίεση συνεχίστηκε, με τον Καλλονά να έχει δοκάρι σε ωραία κεφαλιά αλά Ντέμης που έπιασε. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα όμως ήρθε η "λύτρωση". Μετά από μάχες και καραμπόλες μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Παπαμακάριο κι εκείνος με δυνατό σουτ την έστειλε στο βάθος των διχτύων. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε δεόντως. Στο φινάλε θα μπορούσε να 'ρθει ακόμη και η νίκη, όμως παίζοντας μαζική άμυνα οι αντίπαλοι κράτησαν το 2-2, απέναντι στους μπαρουτοκαπνισμένους "μπλε" που άφησαν υποσχέσεις.

Για το Contra.gr αγωνίστηκαν οι:Βάσσος, Δεμέτης, Βερβελές, Γεωργακόπουλος, Ζωιτός, Χολίδης, Παπαμακάριος, Καλλονάς, Ανδρουλάκης, Μπαϊρακτάρης, Χορτάτος, Μπάτης

Τα γκολ πέτυχαν οι: Δεμέτης και Παπαμακάριος

Υ.Γ. Επειδή είμαστε ολίγον τι ξεχασιάρηδες και είχαμε μεγάλη όρεξη να ξεκινήσουμε γρήγορα τον αγώνα δεν βγάλαμε ομαδική φωτογραφία! Επιφυλασσόμαστε για το επόμενο ματς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Contra - Thinkover 2-2

Gazzetta - Sdna 6-0

Aek365 - Sportit 10-3

Sport24-Pink Flamingos Αναβολή

* Ευχαριστούμε το " Eleonas Football Club" για την φιλοξενία και προσωπικά τον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο για την άψογη εξυπηρέτηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK