Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: "Έμφραγμα" στο τελευταίο λεπτό

To Contra.gr, παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 λίγο πριν το τέλος, εντούτοις γνώρισε την ήττα με 3-2 από το Gazzetta με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κι έχασε τεράστια ευκαιρία να παραμείνει σε "απόσταση αναπνοής" από την τετράδα των πλέι οφ.

Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων 8Χ8: "Έμφραγμα" στο τελευταίο λεπτό

H αναμέτρηση άρχισε ιδανικά για το Contra, καθώς λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια. Ο Χορτάτος με τον Παπαμακάριο συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να βγάζει μία τρομερή πάσα "πάρε βάλε" στον αμαρκάριστο Καλλονά, ο οποίος με πλάσε στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ. Το γρήγορο γκολ "ανάγκασε" τους "μπλε" να οπισθοχωρήσουν ώστε να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Οι Χολίδης, Βερβέλες, Ζωιτός, Παπαμακάριος και Νάκος ήταν "σκυλιά" μεσοαμυντικά, ο Βάσσος θύμιζε Βάντσικ κάτω από τα γκολπόστ και ο Μουρίνιο "έτρωγε τα ρούχα του" που το... λεωφορείο του Contra (Park the bus) μνημονεύτηκε περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, σε σχέση με το δικό του. Παράλληλα, η είσοδος του "παθιασμένου" Μπάτη, του Δεμέτη aka ήρεμη δύναμη, του "μπυρτουόζου" Ανδρουλάκη και του -κάποια στιγμή θα βάλω γκολ και θα δείτε τι θα πάθετε- Μπαϊρακτάρη βοήθησε μεσοεπιθετικά, αν και για τον τελευταίο οι απόψεις διίστανται.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι "μπλε" έχασαν τρεις τεράστιες ευκαιρίες να πετύχουν δεύτερο γκολ, αλλά ο Χορτάτος θυμήθηκε τη συγγένεια που έχει με τον Μακόλεϊ Κρισάντους. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η μπάλα τιμωρεί, με συνέπεια το Contra να δεχθεί δύο απανωτά γκολ και να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Παρόλα αυτά, στα τελευταία λεπτά μίλησε ο ποδοσφαιρικός εγωισμός του Βερβελέ. Ο "Τζόλε των φτωχών" με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα, προκαλώντας κραυγές ενθουσιασμού στους συμπαίκτες του. Όμως, η χαρά κράτησε για λίγο, αφού στο τελευταίο λεπτό, μία ολιγωρία στην άμυνα των "μπλε" έδωσε την ευκαιρία στο Gazzetta να "κλέψει" τη νίκη.

Για το Contra.gr έπαιξαν οι: Βάσσος, Χολίδης, Δεμέτης, Ζωιτός, Βερβελές, Παπαμακάριος, Νάκος, Ανδρουλάκης, Μπαϊρακτάρης, Μπάτης, Καλλονάς, Χορτάτος.

* Ευχαριστούμε το " Eleonas Football Club" για την φιλοξενία και προσωπικά τον κ. Παπαδόπουλο για τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

* Ευχαριστούμε ακόμη τον Stoiximan.gr και το #Mifovasai για τη χορηγία των εμφανίσεων.

Η Stoiximan, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας ενέταξε στις προτεραιότητες της, την αντιμετώπιση προβλημάτων που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία και που επιτείνονται σε περιόδους κρίσης.

Ο σχολικός εκφοβισμός ή αλλιώς bullying αποτελεί δυστυχώς ένα διαδεδομένο κοινωνικό πρόβλημα, όπου κάποια παιδιά κάνουν σκόπιμα και συστηματικά κατάχρηση της δύναμης τους για να κυριαρχήσουν και να βλάψουν κάποια άλλα σε σωματικό, κοινωνικό ή/και συναισθηματικό επίπεδο και να αποκομίσουν μία αντίστοιχη ικανοποίηση.

O ενδοσχολικός εκφοβισμός έχει σημαντικές αρνητικές συνέπειες, βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες, σε κοινωνικό-συναισθηματικό και μαθησιακό επίπεδο, κυρίως για τα θύματα, αλλά και για τα παριστάμενα παιδιά (παιδιά-μάρτυρες), τα οποία επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τα φαινόμενα βίας στο σχολικό τους περιβάλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK