Πρωτάθλημα ιστοσελίδων 8X8: "Σεφτέ" στις νίκες για το Contra.gr

Το πρώτο "τρίποντο" στο πρωτάθλημα ιστοσελίδων πήρε το Contra.gr επικρατώντας με 4-0 στο τοπικό ντέρμπι με το Sport24.gr.

Πρωτάθλημα ιστοσελίδων 8X8: "Σεφτέ" στις νίκες για το Contra.gr

Αν και στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα του Contra.gr ήταν επιεικώς άθλια, στο δεύτερο μέρος οι "μπλε" εμφανίστηκαν αποφασισμένοι και επικράτησαν τελικά με 4-0 του Sport24.gr, κάνοντας "σεφτέ" στις νίκες.

Χρέη προπονητή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ανέλαβε ο Παπαμακάριος (λόγω ρήτρας στο συμβόλαιό του δεν μπορούσε να αγωνιστεί κόντρα στο Sport24), με τον Χορτάτο να κάθεται δίπλα του ως assistant. Τα πρώτα λεπτά -ως συνήθως- το Contra ήταν πολύ κακό. Η μεσαία γραμμή μάρκαρε με τα μάτια, επιτρέποντας στους αντιπάλους να δημιουργήσουν φάσεις. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τον Παπαμακάριο να αρνείται να αλλάξει την αμυντική διάταξη της ομάδας παρά τις φωνές του Χορτάτου.

Ρίσκαρε αλλά δικαιώθηκε ο υπηρεσιακός κόουτς. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Καλλονάς με γυριστό σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ και "έλυσε" τα πόδια των συμπαικτών του. Ο Μπαϊρακτάρης στάθηκε άτυχος στη συνέχεια βλέποντας τη μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Sport24, έπειτα από τρομερή κούρσα και σουτ από τα δεξιά. Ότι δεν κατάφερε αυτός όμως, το κατάφερε ο Χορτάτος λίγο αργότερα, σκοράροντας με τον ώμο για το 2-0! Ο συνήθης ύποπτος Βερβελές σκόραρε -πώς αλλιώς- με μακρινό σουτ, ενώ το καρέ των "μπλε" έκλεισε ο Καλλονάς με τεχνικό σουτ εκτός περιοχής.

Η κριτική των παικτών:

Ο Καλλονάς ξεκίνησε ως ο χειρότερος του Contra και αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή. Η κακή του εμφάνιση στο πρώτο μέρος τον πείσμωσε σε τέτοιο σημείο που πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, πανηγύρισε αλά Ζλάταν και ανακηρύχθηκε MVP. Not bad.

Ο Μπαϊρακτάρης έδειξε πως όταν είναι ομαδικός μπορεί να βοηθήσει και να σπρώξει επιθετικά την ομάδα. Πίεσε αρκετά, στάθηκε άτυχος στη φάση του δοκαριού, όμως και πάλι δεν περιόρισε τις άσκοπες ντρίμπλες θέτοντας σε κίνδυνο την άμυνα της ομάδας του.

Για ακόμη μια φορά πιστός στο ραντεβού του με τα δίχτυα ο Διονύσης Βερβελές. Ατσαλάκωτος στην άμυνα ο Κώστας Χολίδης. Πολλές βοήθειες από Νάκο, Μπάτη, Ανδρουλάκη, Δεμέτη και Γεωργακόπουλο. Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Μυλωνάς και Ζωιτός. Κατέβασε ρολά ο Βάσσος και κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φορά "καθαρή" την εστία του.

Ο assistant coach -για το συγκεκριμένο ματς- Χορτάτος σχολίασε: "Έχω πάρα πολλά παράπονα από την μεσαία γραμμή. Δεν υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Μπορούμε πολύ καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος, Σταύρος Καραΐνδρος, ετοιμάζει πριμ για τους νικητές, ενώ δήλωσε πως: "Πάντα πίστευα τον Καλλονά".

Υ.Γ. Σημαντική η συμβολή της Μαρίνας Στρίγγα από τον πάγκο. Σε ένα ματς εμφανίστηκε και η ομάδα νίκησε! Απαίτηση να στηρίξει την προσπάθεια και στα επόμενα παιχνίδια.

Για το Contra.gr αγωνίστηκαν οι:Δεμέτης, Βερβελές, Χολίδης, Καλλονάς, Ανδρουλάκης, Μπαϊρακτάρης, Χορτάτος, Νάκος, Γεωργακόπουλος, Βάσσος, Mπάτης

* Ευχαριστούμε το "Eleonas Football Club" για την φιλοξενία και προσωπικά τον κ. Παπαδόπουλο για τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

* Ευχαριστούμε ακόμη τον Stoiximan.gr και το #Mifovasai για τη χορηγία των εμφανίσεων.

Η Stoiximan, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας ενέταξε στις προτεραιότητες της, την αντιμετώπιση προβλημάτων που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία και που επιτείνονται σε περιόδους κρίσης.

Ο σχολικός εκφοβισμός ή αλλιώς bullying αποτελεί δυστυχώς ένα διαδεδομένο κοινωνικό πρόβλημα, όπου κάποια παιδιά κάνουν σκόπιμα και συστηματικά κατάχρηση της δύναμης τους για να κυριαρχήσουν και να βλάψουν κάποια άλλα σε σωματικό, κοινωνικό ή/και συναισθηματικό επίπεδο και να αποκομίσουν μία αντίστοιχη ικανοποίηση.

O ενδοσχολικός εκφοβισμός έχει σημαντικές αρνητικές συνέπειες, βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες, σε κοινωνικό-συναισθηματικό και μαθησιακό επίπεδο, κυρίως για τα θύματα, αλλά και για τα παριστάμενα παιδιά (παιδιά-μάρτυρες), τα οποία επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τα φαινόμενα βίας στο σχολικό τους περιβάλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK