Νέο ύποπτο ματς στον Εισαγγελέα

Μέσα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαβίβασε στην Εισαγγελία φάκελο από την UEFA που αφορά ύποπτο ποδοσφαιρικό αγώνα, το Αναγέννηση Γιαννιτσών - Καλλονή 0-3 για την 41η αγωνιστική της Football League.

Νέο ύποπτο ματς στον Εισαγγελέα

Η αρχή είχε γίνει στις 14 Μαΐου, με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία να ενημερώνει την ΕΠΟ για την ύπαρξη ύποπτου αγώνα και εκείνη με τη σειρά της να ενημερώνει τον Εισαγγελέα και τις αρμόδιες αρχές (υπουργείο Αθλητισμού και αρμόδια λίγκα).

Στις 23 Μαΐου, η UEFA έστειλε νέο φάκελο για αγώνα που θεωρούσε ύποπτο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ένωση Β', Γ' Εθνικής με ανακοίνωσή της, ήταν το Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου, με σχετικό δελτίο Τύπου, η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι διαβίβασε και νέο φάκελο που έλαβε από την UEFA στην Εισαγγελία, στο υπουργείο Αθλητισμού και στην αρμόδια λίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον αγώνα Αναγέννηση Γιαννιτσών - Καλλονή 0-3, που διεξήχθη στις 23 Μαΐου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν "κλειδώσει" τη νίκη από το 1ο ημίχρονο, σκοράροντας στο 19' με τον Ανέστη Αναστασιάδη, στο 30' με τον Δημήτρη Βλαστέλλη και στο 40' με πέναλτι του Λεοζίνιο. Με αυτό το "τρίποντο", η ομάδα της Λέσβου που στη συνέχεια προβιβάστηκε στη Super League, εξασφάλιζε τη συμμετοχή της τουλάχιστον στα πλέι οφ.

Το δελτίο Τύπου

"Σας ενημερώνουμε ότι διαβιβάστηκε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς την Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή φάκελος που απέστειλε η UEFA στην ΕΠΟ με στοιχεία για ύποπτο αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος".

Διαβάστε ακόμη

Στον εισαγγελέα για ύποπτο αγώνα η ΕΠΟ

"Ύποπτο" το Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός

News 24/7

24MEDIA NETWORK