Σέγκος: "Αποχωρώ λόγω στημένων"

Την απόφαση να αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου και τη διαιτησία ανακοίνωσε ο διαιτητής, Γιώργος Σέγκος, του οποίου το όνομα συμπεριλαμβάνεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Σέγκος: "Αποχωρώ λόγω στημένων"

Ο Έλληνας διαιτητής τόνισε ότι δε θα συμμετέχει σε κάποια αθλητική δραστηριότητα μέχρι να εξαφανιστεί κάθε ψόγος που του αποδίδεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Σέγκου

"H αναφορά του ονόματός μου στα υπό δίωξη πρόσωπα ήταν ένα γεγονός που με συγκλόνισε και με προβλημάτισε πάρα πολύ. Σ' ένα λεπτό ένιωσα όλα αυτά που έχτιζα τόσο χρόνια να απειλούνται με κατάρρευση.

Επειδή για μένα ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα η αξιοπρέπειά μου, η ηθική μου κι η αποδοχή μου από την κοινωνία του ποδοσφαίρου, αλλά και ευρύτερα, αποφάσισα να μη συμμετάσχω σε καμία αθλητική δραστηριότητα (σεμινάρια διαιτησίας, αγώνες κ.τ.λ.), μέχρι να εξαφανιστεί, όπως είμαι βέβαιος, κάθε ψόγος που μου αποδίδεται.

Έτσι θα μπορέσω να επιστρέψω στα γήπεδα με τις ίδιες συνθήκες που το έκανα όλα αυτά τα χρόνια, κοιτάζοντας όλους στα μάτια κι υπηρετώντας το τίμιο, αξιόπιστο και ειλικρινές ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK