Συνελήφθη και προφυλακίστηκε στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης

Στα χέρια της Αστυνομίας των Σκοπίων βρίσκεται ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο ανακριτής του Πρωτοδικείου των Σκοπίων διέταξε ήδη την προφυλάκισή του.

Συνελήφθη και προφυλακίστηκε στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης

Ο καταζητούμενος από τις διωκτικές αρχές Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11) όταν έβγαινε από κεντρική καφετέρια των Σκοπίων. Η σύλληψή του έγινε από τις αρχές ασφαλείας των Σκοπίων μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις ελληνικές αρχές.

Πλέον, θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα μεταξύ των δικαστικών αρχών των δύο χωρών προκειμένου ο συλληφθείς να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές της γειτονικής χώρας, ο ανακριτής του Πρωτοδικείου των Σκοπίων αποφάσισε την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη για 40 ημέρες, διάστημα στο οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσής του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ψωμιάδης είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την πρώτη σύλληψή του στην Αθήνα μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αν πρέπει ή όχι να προφυλακιστεί για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον φυγόδικο ποδοσφαιροπαράγοντα, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, είναι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK