Στην εθνική ανδρών ο Καπίνο. Σάντος: "Τρελό αυτό που έκανε η Γερμανία"

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους 23 παίκτες που θα συμμετέχουν στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τους δύο φιλικούς αγώνες με Ρουμανία και Ρωσία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2012.

Στην εθνική ανδρών ο Καπίνο. Σάντος: "Τρελό αυτό που έκανε η Γερμανία"

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνο είναι μέσα στις επιλογές του πορτογάλου προπονητή.

Πρώτο κάλεσμα στην Εθνική και για τον Χολέμπας.

Στις... εκπλήξεις συγκαταλέγεται και η πρόσκληση στον Γιαννούλη του Ατρόμητου και τον Θεοδωρίδη του Παναιτωλικού.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας επέστρεψαν οι Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου ενώ είναι ξανά στις επιλογές του Σάντος ο Χαριστέας με τον Μαλεζά.

Αναλυτικά η αποστολή

Τζόρβας, Χαλκιάς, Καπίνο, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς, Χολέβας, Γιαννούλης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Μάκος, Θεοδωρίδης, Κονέ, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου.

Σάντος: "Τρελό αυτό που έκαναν οι Γερμανοί"

Για τον Χολέβα: "Είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει Έλληνας. Θα έχω την ευκαιρία να τον δω στις προπονήσεις. Η σκέψη μου είναι να τον χρησιμοποιήσω ως αριστερό μπακ. Η αλήθεια είναι ότι με τους αριστεροπόδαρους υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα γι' αυτό και θέλω να δω και τον Θεοδωρίδη".

Για την Ελπίδων: "Η Ελπίδων έχει δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση στην τελική φάση".

Για τα φιλικά προετοιμασίας: "Θέλω να ξαναπώ συγχαρητήρια στους παίκτες που προκρίθηκαν στο Euro, όμως πλέον μπήκαμε σε νέο κύκλο. Τα φιλικά είναι ο τρόπος για να διορθώσουμε τις ατέλειες ενόψει της τελικής φάσης".

Για τον Καπίνο: "Ο Καπίνο μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε όσα ματς τον είδα. Είναι ευκαιρία να τον δει και ο Ζουστίνιο, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής".

Για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο φιλικό: "Δεν έχω πρόθεση στα φιλικά να παίξουν δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Πρόθεση μου είναι να παίξουν όλοι δίχως να χαλάσει ο βασικός κορμός".

Για την Γερμανία που δεν επέτρεψε να γίνει το φιλικό της Ελλάδα: "Όλα ήταν έτοιμα αλλά η Γερμανία είπε όχι. Είναι λίγο τρελό αυτό αλλά ψάχνουμε για την καλύτερη δυνατή λύση. Τελευταία λύση είναι να παίξουμε στην Ελλάδα".

Για το συμβόλαιο του: "Έχουν γίνει συζητήσεις σε καλό κλίμα. Θα κάνουμε και μία τελική συζήτηση με τον πρόεδρο που θα μου παρουσιάσει την οριστική πρόταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK