Συμφωνία ΕΠΟ-Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Η πολυαναμενόμενη συμφωνία της ΕΠΟ με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας προκειμένου να στεγαστούν οι Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, θέμα που είχε αποκαλύψει το Contra.gr στις 10 Ιουλίου, αποτελεί πραγματικότητα. Στα 11 εκατ. ευρώ το τίμημα, αν και το deal δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Συμφωνία ΕΠΟ-Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "GOAL" σε δημοσίευμά της την Τετάρτη 16/10, αναφέρει πως η ΕΠΟ ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας προκειμένου να στεγαστούν εκεί οι Εθνικές ομάδες.

Το κόστος της συμφωνίας έφτασε τα 11 εκατ. ευρώ, με την οικογένεια Βαρδινογιάννη να μειώνει τις αρχικές της απαιτήσεις καθώς ζητούσε περίπου τα διπλάσια.

Τελικά συμφωνήθηκε η ΕΠΟ να δώσει τώρα 5 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα να καταβληθούν σε δόσεις σε βάθος χρόνου. Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα το βρει η ομοσπονδία μέσω χρηματοδότησης από τη FIFA.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εγκαταστάσεις θα μετονομαστούν σε "Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων" και στις προθέσεις της ΕΠΟ είναι να διεξαχθεί εκεί και ένα μέρος της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού, εφόσον η Εθνική ομάδα προκριθεί στην τελική φάση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK