Πρωταθλητής Κ17 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ17 και κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Εκπληκτικό το γκολ από τα 25 μέτρα του Κωνσταντίνου Χρήστου που έκρινε την αναμέτρηση.

Πρωταθλητής Κ17 ο Ολυμπιακός

Να γεμίσουν με πολλούς παίκτες το κέντρο τους επέλεξαν οι δύο προπονητές με αποτέλεσμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά το παιχνίδι να γίνεται κοντά στη μεσαία γραμμή. Στο 12ο λεπτό, ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο ματς όταν μετά από ωραία κίνηση του Βάρκα, αυτός έκανε το γύρισμα στον Λάμπρου με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Χατζηδίμπας στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε από ένα σκληρό μαρκάρισμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον προπονητή του στο 16'. Ο ΠΑΟΚ περίμενε τον Ολυμπιακό και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, όμως και πάλι η ομάδα του Μαυρογενίδη ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Βάρκα να περνάει ελάχιστα άουτ στο 22ο λεπτό. Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν να είναι καλύτεροι μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση.

Πρωταθλητής Κ17 ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Χωρίς αλλαγές βγήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος. Ο "δικέφαλος" έριξε βάρος στην άμυνα, προσπαθώντας να απειλήσει από τα στημένα, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την κατοχή της μπάλας και έψαχναν με οργανωμένες επιθέσεις το γκολ. Και οι δύο ομάδες υπέπεφταν σε αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Στο 76' ο Ολυμπιακός απείλησε τον ΠΑΟΚ με την κεφαλιά του Βάρκα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σιαμπάνη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Ο Χρήστου έγινε κάτοχος της μπάλας πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, βρήκε ελεύθερο χώρο και εξαπέλυσε έναν κεραυνό από τα 25 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Σιαμπάνη που δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Τασουλή δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στα εναπομείναντα λεπτά, ενώ μάλιστα έμειναν και με 10 παίκτες μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πασπαλά. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει το τρίτο πρωτάθλημα Κ17 της ιστορίας του και το δεύτερο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Τζουμάκης (54' Τσιλίκης), Λάμπρου (90+3' Θυμιανός), Βάρκας (90' Κολτσίδας), Κηπουρός (80' Ξενιτίδης), Κιρτζιαλίδης (54' Κουγιός)

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης (65' Παπαθανασίου), Αηδονίδης, Λιάπτσης, Δημητρίου (79' Πασπαλάς), Κυριλλίδης, Αργυρίου (59' Καπρέτσος), Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας (16' Ευθυμίου - 85' Κουτούσης), Ματθαίου

Η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού:

Διαβάστε ακόμη:

Η "χρυσή Βίβλος" της Super League κ-17

17:47
Καλησπέρα σας. Σε λιγότερο από 15 λεπτά θα ξεκινήσει ο τελικός του πρωταθλήματος Κ17 με αντίπαλες τις ομάδες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

17:48
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Τζουμάκης, Λάμπρου, Βάρκας, Κηπουρός, Κιρτζιαλίδης

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης, Αηδονίδης, Λιάπτσης, Δημητρίου, Κυριλλίδης, Αργυρίου, Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας, Ματθαίου

17:49
Οι δύο φιναλίστ δεν συνάντησαν δυσκολίες στους ημιτελικούς: ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση, 4-0, του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ΠΑΟΚ έκαμψε με 2-0 την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης.
17:51
Ο Ολυμπιακός έχει δυο κατακτήσεις τροπαίων σε πέντε τελικούς ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μια σε τρεις τελικούς. Σημειώνεται πως το φετινό είναι το 7ο Final-4 του Πρωταθλήματος Super League K-17.
17:53
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τερμάτισαν πρώτοι στους ομίλους τους και θα βρεθούν αντιμέτωποι για 3η φορά σε τελικό Super League K-17. Στους δυο τελικούς που προηγήθηκαν έχουν από μια νίκη. Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 2-1 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του 2010 που είχε φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και ο "Δικέφαλος" είχε επικρατήσει με 1-0 των "ερυθρολεύκων" το 2013 στον τελικό της Ξάνθης.
17:54
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα και στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 στα Χανιά, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 και κατέκτησε τον τίτλο.
17:56
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρωτιά στον 1ο όμιλο έχοντας απολογισμό 22 νίκες-2 ισοπαλίες-3 ήττες. Συνολικά πέτυχε 72 γκολ και δέχτηκε 15.
17:57
Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε 1ος στον Β' όμιλο έχοντας απολογισμό 23 νίκες-3 ισοπαλίες-2 ήττες. Συνολικά σκόραρε 66 φορές και είδε την εστία του να παραβιάζεται 9 φορές.
17:58
Η Super League στηρίζει τον αγώνα των Συλλόγων "Φλόγα" και "Λάμψη" και αφιερώνει τον τελικό στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.
17:58
Διαιτητής είναι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος από το σύνδεσμο Φθιώτιδας.
18:00
Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και τώρα βγάζουν τις αναμνηστικές φωτογραφίες.
18:01
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν και χαιρέτησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στον πάγκο και το ίδιο έκαναν και με τη σειρά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού. Πολύ όμορφες εικόνες από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές λίγο πριν τη σέντρα.
18:01
Προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Μαυρογενίδης και του ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Τασουλής.
18:02
Όρκος νίκης από τους παίκτες και των δύο ομάδων.
18:03
1': Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
18:06
Πολυκοσμία στο κέντρο στα πρώτα λεπτά, αρκετές οι δυνατές μονομαχίες.
18:08
Οι δύο ομάδες έχουν από τρεις παίκτες στη  μεσαία γραμμή, με τους Μαυρογενίδη και Τασουλή να επιχειρούν ο καθένας να κερδίσει τη μάχη στο χώρο του κέντρου και να αποκτήσει τον έλεγχο.
18:09
Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μέρος και στα 7 Final 4 που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής ενώ ο ΠΑΟΚ έχει χάσει το πρώτο στην ιστορία της διοργάνωσης που είχε γίνει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τη σεζόν 2008-09.
18:14
Ο Χατζηδίμπας έχει αποχωρήσει προσωρινά από το παιχνίδι μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Νικολάου.
18:15
12': Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Ωραία κίνηση από τον Βάρκα ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και έκανε το γύρισμα για τον Λάμπρου, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να πιάσει το πλασέ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Σιαμπάνη.
18:16
Ο Χατζηδίμπας εξακολουθεί να είναι εκτός γηπέδου και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε νωρίς την πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.
18:16
16': Ο Χατζηδίμπας δεν μπορεί να συνεχίσει (από μαρκάρισμα του Νικολάου λίγα λεπτά πριν) και τη θέση του παίρνει ο Ευθυμίου.
18:17
Μεγάλη η απώλεια για τον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Χατζηδίμπα καθώς είναι από τις πλέον ποιοτικές μονάδες για τους "ασπρόμαυρους".
18:20
Ο Ευθυμίου που πέρασε στο ματς για τον ΠΑΟΚ θα βρεθεί μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ όπως είναι παραταγμένοι οι Θεσσαλονικείς.
18:21
18': Με όπλο την ταχύτητά του ο Κιρτζιαλίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ από τα αριστερά και έκανε το χαμηλό γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, κατάφερε να μπλοκάρει ο Σιαμπάνης.

18:25
22': Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς για τον Ολυμπιακό! Σέντρα από τα αριστερά του Φουάση, ο Βάρκας έπιασε γυριστή κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής νικώντας στον αέρα τον Σιαμπάνη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.
18:27
Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, κρατάει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του και έχει γίνει πιο απειλητικός.
18:29
Πολύ καλή τακτική και από τις δύο ομάδες, προσέχουν πολύ την αμυντική τους λειτουργία και έχουν καταφέρει να εξουδετερώσει τα αντίπαλα ατού.
18:30
Δεν έχει μεγάλες φάσεις το ματς όμως έχει αποζημιώσει θεατές/τηλεθεατές με τις αρκετές δυνατές μονομαχίες. Physical game και πολύ καλος ρυθμός.
18:31
Οι αρχηγοί των δύο ομάδων με το τρόπαιο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
18:32
29': Πρώτη τελική προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ. Ο Ματθαίου κινήθηκε στα όρια της μεγάλης περιοχής και σε θέση αριστερά και έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ρέτσου που έβαλε την προβολή και κατέληξε στην αγκαλιά του Γαβαλά.
18:33
Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός μετράει 2 τελικές προσπάθειες και ο ΠΑΟΚ 1. Αρκετά "κλειστό" το ματς, με το βάρος να πέφτει μέχρι στιγμής στα κεντρικά χαφ.
18:34
Αυτό το τρόπαιο ποιος θα το πάρει;
18:35
32': Ο Βάρκας προσπάθησε να μπει κατά μέτωπο μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Σιαμπάνης πρόλαβε να βγει έγκαιρα και να μπλοκάρει τη μπάλα.
18:38
34': Ο Τζουμάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και κέρδισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, μπήκε από τα δεξιά, όμως έστειλε τη μπάλα με πλασέ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
18:39
Αλλαγή ρόλων στον Ολυμπιακό, με τον Βάρκα να περνάει στα αριστερά και τον Κιρτζιαλίδη να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.
18:41
38': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την αντικρύζει ο Λιάπτσης.
18:43
Αρκετά τα λάθη στις μεταβιβάσεις, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Λογικό καθώς πρόκειται για νεαρά παιδιά και υπάρχει και η πίεση του τελικού. Το παιχνίδι πάντως είναι αρκετά καλό.
18:47
Υπενθυμίζεται ότι φέτος οι δύο ομάδες έχουν πάρει ήδη από έναν τίτλο στα τμήματα υποδομής. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ20 και ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα Κ15.
18:48
44': Εξαιρετική η κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του Ολυμπιακού σε κλειστό χώρο, η μπάλα φτάνει στον Κηπουρό που κάνει το χαμηλό πλασέ, η μπάλα στην αγκαλιά του Σιαμπάνη.
18:48
45': Σουτ του Βάρκα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και απομακρύνεται.
18:48
Συμπληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο, με τον Ολυμπιακό να έχει 4 τελικές έναντι 2 του ΠΑΟΚ.
18:49
Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων. Μπαίνουμε στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου.
18:50
Παράπονα Μαυρογενίδη από τον Κηπουρό για το γεγονός ότι στις 2 φορές που βρέθηκε σε θέση βολής προσπάθησε για το κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να χαθεί ίσως ένα γκολ.
18:51
Θυμίζουμε ότι ο Κηπουρός ήταν εξαιρετικός στον ημιτελικό όπου πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού και μάλιστα με τρομερά σουτ εκτός περιοχής.
18:51
Τέλος ημιχρόνου: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-0.
19:02
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού παραταγμένη στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τη σέντρα.
19:03
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε ομαδική φωτογραφία λίγο πριν την έναρξη του τελικού.
19:04
Η κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο ήταν 52% για τον Ολυμπιακό και 48% για τον ΠΑΟΚ.
19:06
Όλα έτοιμα για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
19:07
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν τη σέντρα για το δεύτερο ημίχρονο.
19:07
Οι προπονητές των δύο ομάδων δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια αλλαγή.
19:10
48': Σέντρα του Αργυρίου από τα δεξιά με στόχο τον Ματθαίου, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν καλά "μπλοκαρίσματα" και ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να απειλήσει με κάποιο σουτ.
19:12

19:12
Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση.
19:14
52': Ο Κηπουρός πήρε τη μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή με μέτωπο προς την εστία, ξεμαρκαρίστηκε όμορφα και έκανε το δυνατό σουτ με το αριστερό, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπάνη.
19:15
53': Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αργυρίου, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χωρίς να προβληματίσει τον Γαβαλά.
19:16
54': Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό, αποχωρεί ο Τζουμάκης και τη θέση του παίρνει ο Τσιλίκης.
19:18
56': Μακρινό σουτ του Χρήστου, η μπάλα άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Σιαμπάνη.
19:18
Να σημειωθεί πως όλοι οι τελικοί, από το 2009 και μετά, έχουν κριθεί στο 90λεπτο.
19:20
58': Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Κουγιός παίρνει τη θέση του Κιρτζιαλίδη.
19:21
59': Δεύτερη αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ, ο Καπρέτσος παίρνει τη θέση του Αργυρίου.
19:22
60': Πρώτο κόρνερ στο ματς, το κερδίζει ο Ολυμπιακός.
19:23
Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει κάνει δύο αλλαγές στο δεύτερο μέρος, αλλάζοντας επιθετικούς με... επιθετικούς. Οι Κουγιός και Τσιλίκης είναι τα νέα πρόσωπα αντί για τους Κιρτζιαλίδη και Τζουμάκη.
19:25
Το ματς εξακολουθεί να μην έχει σκορ και ενώ έχουμε μπει στο τελευταίο ημίωρο. Η αγωνία μεγαλώνει για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο.
19:25
64': Φάουλ σε καλή θέση για τον Ολυμπιακό λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.
19:27
65': Ο Κηπουρός εκτέλεσε το φάουλ, ο Νικολάου έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση υπό πίεση και η μπάλα πέρασε άουτ. Καλή στιγμή για τους Πειραιώτες.
19:27
65': Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Παπαθανασίου πήρε τη θέση του Χαραλαμπίδη. Αλλαγή στην άμυνα για τον "Δικέφαλο του Βορρά" από τον Τασουλή.
19:29
Ο Ολυμπιακός έχει μία ελαφριά υπεροχή και είναι η ομάδα που απειλεί περισσότερο για το γκολ.
19:31
Προσπάθεια του Κηπουρού στο πρώτο ημίχρονο που κατέληξε στην αγκαλιά του Σιαμπάνη.
19:32
70': Εκτέλεση φάουλ του Κηπουρού από τα αριστερά, ο Λάμπρου πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ.
19:34
Μπήκαμε στο τελευταίο 20λεπτο, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και πιέζει.
19:35
Διακοπή στο παιχνίδι καθώς υπάρχει πεσμένος παίκτης του ΠΑΟΚ τραυματίας. Σε περίπτωση που λήξει ισόπαλος ο τελικός θα ακολουθήσει παράταση.
19:38
76': Απειλεί ο Ολυμπιακός στο 76' με την γλυκιά σέντρα του Κουγιού για τον Βάρκα, η μπάλα πέρασε τελικά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σιαμπάνη.
19:40
Οδεύουμε προς το τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έχει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στις τελικές προσπάθειες όμως αδυνατεί να κάνει την πολύ μεγάλη φάση. Η αγωνία είναι στο μάξιμουμ, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα για το τρόπαιο.
19:42
79': Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: ο Πασπαλάς στη θέση του Δημητρίου.
19:42
80': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: ο Ξενιτίδης στη θέση του Κηπουρού.
19:43
ΓΚΟΛ! Ο Ολυμπιακός προηγείται 1-0 με εκπληκτικό γκολ του Χρήστου!
19:45
Απίστευτο γκολ το οποίο θα ζήλευαν πολλοί παίκτες της Super League. Ο Χρήστου έγινε κάτοχος της μπάλας πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, βρήκε ελεύθερο χώρο και εξαπέλυσε έναν κεραυνό από τα 25 μέτρα, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί "Γ" του Σιαμπάνη που δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Υπέροχο γκολ πραγματικά,που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε.
19:46
85': Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: ο Κουτούσης παίρνει τη θέση του Ευθυμίου.
19:47
Μετά τα δύο εντυπωσιακά γκολ του Κηπουρού στον ημιτελικό με σουτ εκτός περιοχής, ο Ολυμπιακός βρίσκει γκολ με ανάλογο τρόπο και στον τελικό από τον αμυντικό χαφ Χρήστου.
19:48
Ο Ολυμπιακός δεν είχε δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως ήταν καλύτερος και αυτό το αποδεικνύει πως είχε την κατοχή της μπάλας ενώ ήταν δικές του και οι 6 από τις 7 τελικές προσπάθειες στο δεύτερο μέρος.
19:49
Ο Ολυμπιακός απέχει λίγα λεπτά από την κατάκτηση του τρίτου τροπαίου στα 7 συνολικά Final 4 του πρωταθλήματος Κ17 που έχει πάρει μέρος.
19:50
88': Κίτρινη κάρτα για τον Πασπαλά.
19:52
90': Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα στην αγκαλιά του Σιαμπάνη.
19:53
Μπήκαμε στις καθυστερήσεις. Τέσσερα θα είναι τα λεπτά του έξτρα χρόνου, βρισκόμαστε ήδη στο δεύτερο λεπτό.
19:53
91': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: ο Κολτσίδας στη θέση του Βάρκα.
19:54
Μπήκαμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
19:54
93': Κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού Γαβαλά για καθυστερήσεις.
19:55
93': Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Πασπαλά. Με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ για το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
19:57
94': Τελευταία αλλαγή για τον Ολυμπιακό: ο Λάμπρου παραχωρεί τη θέση του στον Θυμιανό.
19:58
Τελικό αποτέλεσμα: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0. Με το χρυσό (εκπληκτικό) γκολ του Κωνσταντίνου Χρήστου στο 82ο λεπτό, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησε του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Κ-17.
20:00
Τασουλής (προπονητής ΠΑΟΚ): "Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύο ματς μέσα σε 3 ημέρες. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο ξεκούραστος. Ήταν μία άσχημη μέρα για μας. Δεν μένουμε όμως εκεί, μία γιορτή ήταν αυτή και το μόνο που έχω να πω είναι να συνεχίσει η Λίγκα να έχει τέτοιες διοργανώσεις για να βοηθάνε τα παιδιά".
20:00
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν αυτή τη στιγμή εντός γηπέδου τραγουδώντας το γνωστό πλέον ισπανικό σύνθημα "Campeones".
20:01
Aυτή τη στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" ποδοσφαιριστές σηκώνουν στα χέρια τον Δημήτρη Μαυρογενίδη.
20:03
Μαυρογενίδης (προπονητής Ολυμπιακού): "Ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε μέχρι τέλους. Τακτικά διαχειριστήκαμε καλά το ματς, ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο, είχαμε τον έλεγχο. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί γιατί βάλαμε ένα υπέροχο γκολ λίγο πριν το τέλος. Αυτή είναι μία φουρνιά ποδοσφαιριστών που πιστεύουμε πολύ και είναι στόχος μας στον Ολυμπιακό να βγάλουμε κάποια από αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Θεωρώ ότι ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει απόλυτα".
20:05
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χειροκροτούν προς την εξέδρα. Πολύ όμορφες οι στιγμές μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
20:05
Σε λίγο θα έχουμε την απονομή του τροπαίου στους φετινούς πρωταθλητές.
20:06
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αρχίζουν να παίρνουν τα μετάλλιά τους.
20:10
Οι παίκτες του Ολυμπιακού χειροκροτούν τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο 4ος τελικός για τους "ασπρόμαυρους" στη διοργάνωση,
20:10
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν και αυτοί τα μετάλλιά τους και έρχεται η στιγμή για την απονομή.
20:12
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σηκώνουν ψηλά στον ουρανό το τρόπαιο. Είναι οι φετινοί πρωταθλητές στη Superleague Κ-17 μετά τη νίκη τους με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό. Ο προπονητής Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο Γρηγόρης Γεωργάτος συμμετέχουν στην ερυθρόλευκη γιορτή.
20:12
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί για το Live της αναμέτρησης. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK