24η αγ.: Ο Πίρλο "εκτέλεσε" την Αταλάντα (VIDEO)

Ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Πίρλο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτό που έδωσε στην Γιουβέντους τη νίκη επί της Αταλάντα με 2-1 στο "Juventus Stadium". O Mιλιάτσιο είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 25', ισοφάρισε ο Γιορέντε στο 39'.

24η αγ.: Ο Πίρλο "εκτέλεσε" την Αταλάντα (VIDEO)

Θέλοντας να συνεχίσει την παράδοση που την θέλει απόλυτη κυρίαρχο στις αναμετρήσεις με την Αταλάντα στο Τορίνο, η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με τους φιλοξενούμενους να μην δηλώνουν παρουσία στο γήπεδο στο πρώτο τέταρτο.

Με τον Γιορέντε αρκετά κινητικό επιθετικά οι "μπιανκονέρι" είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα, η Αταλάντα προηγήθηκε στο "Juventus Stadium" στο 25'. Ο Εμάνουελσον εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μιλιάτσιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν.

Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 39'. Ο Πίρλο βρήκε πολύ όμορφα μέσα στην περιοχή τον Μπονούτσι, αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον Σπορτιέλο, ο οποίος απομάκρυνε προσωρινά, με τον Γιορέντε τελικά να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Πίρλο. Ο κορυφαίος μέσος με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από τα 35 μέτρα νίκησε τον Σπορτιέλο, γράφοντας το 2-1.

Η ομάδα του Αλέγκρι ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος δυνατά, πιέζοντας για ένα τρίτο γκολ που θα της έδινε προβάδισμα ασφαλείας. Όλα αυτά μέχρι το 75'. Από εκεί και πέρα, η Αταλάντα ανέβασε ρυθμούς, προσπαθώντας να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να φέρει το ματς στα ίσα, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να αξιοποιήσει τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Γιουβέντους (4-3-3): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κάσερες, Πίρλο, Παντοΐν, Μαρκίζιο, Περέιρα, Πογκμπά (65' Λίχτσταϊνερ), Τέβες (89' Κομάν), Γιορέντε (74' Μοράτα).

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Σκολόνι, Ντραμέ, Εμάνουελσον, Μπελίνι, Μασιέλο, Τζαπακόστα (51' Ντ'Αλεσάντρο), Μιλιάτσιο, Τσιγκαρίνι, Μπασέλι (83' Γκόμες), Ντένις (71' Μπόακι).

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου

21:45 Γιουβέντους - Αταλάντα 2-1

(39' Γιορέντε, 45' Πίρλο - 25' Μιλιάτσιο)

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου

21:45 Σαμπντόρια - Τζένοα

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

16:00 Βερόνα - Ρόμα

16:00 Λάτσιο - Παλέρμο

16:00 Μίλαν - Τσεζένα

16:00 Πάρμα - Ουντινέζε (αναβλήθηκε)

16:00 Έμπολι - Κίεβο

21:45 Φιορεντίνα - Τορίνο

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου

20:00 Νάπολι - Σασουόλο

22:00 Κάλιαρι - Ίντερ

Διαβάστε ακόμη:

Τι έβαλε ο Πίρλο (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK