2η αγ.: H Γιουβέντους νίκησε Καρνέζη και Κονέ, ξανά με Ναϊνγκολάν η Ρόμα (VIDEOS)

Ο Κάρλος Τέβες πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε των Ορέστη Καρνέζη και Παναγιώτη Κονέ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη νίκη της Γιουβέντους (2-0). Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, από την πλευρά του, χάρισε τους τρεις βαθμούς στην Ρόμα (1-0 την Έμπολι στο "Κάρλο Καστελάνι").

2η αγ.: H Γιουβέντους νίκησε Καρνέζη και Κονέ, ξανά με Ναϊνγκολάν η Ρόμα (VIDEOS)

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Γιουβέντους, αφού η Ουντινέζε αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών και το τελικό 2-0 μπορεί να χαρακτηριστεί τιμητικό.

Όπως στο ματς της πρεμιέρας με την Κιέβο, έτσι και το Σάββατο, οι πρωταθλητές Ιταλίας άνοιξαν το σκορ πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Κάρλος Τέβες να σημειώνει το 20ό του γκολ στη Serie A.

O Aντρέα Στραματσιόνι εγκατέλειψε το 3-5-2 για χάρη του 4-2-3-1 και λίγο έλειψε να δικαιωθεί στο 66ο λεπτό, όταν ο Ιγκόρ Μπούμπνιτς παραβίασε την εστία του Τζιανλουίτζι Μπουφόν (δεν χρίστηκε σκόρερ επειδή καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ - πολύ οριακή φάση).

Τελικά, το γκολ του Κλαούντιο Μαρκίζιο στο 75ο λεπτό (μετά από ασίστ του Τέβες, ο οποίος έπαιξε με μυϊκό τραυματισμό) έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή, κλειδώνοντας τη νίκη για την Γιουβέντους στο ντεμπούτο του Πατρίς Εβρά.

Γιουβέντους (3-5-2): Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Λίχτσταϊνερ, Περέιρα (85' Παντοΐν), Εβρά, Τέβες (82' Κομάν), Γιορέντε (89' Μοράτα).

Ουντινέζε (3-5-2): Καρνέζης, Μπούμπνιτς, Ντανίλο, Βίντμερ, Άλαν, Γκιγέρμε (73' Πίντσι), Ορτό, Κονέ (81' Τερεό), Πασκουάλε, Μουριέλ (46' Φερνάντες), Ντι Νατάλε.

Με Ναϊνγκολάν και Μανωλά η Ρόμα

2η αγ.: H Γιουβέντους νίκησε Καρνέζη και Κονέ, ξανά με Ναϊνγκολάν η Ρόμα (VIDEOS)

Ο MVP της αναμέτρησης με την Φιορεντίνα (Ράτζα Ναϊνγκολάν) έμελλε να χαρίσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Έμπολι στο "Κάρλο Καστελάνι" για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Οι "τζιαλορόσι" παρατάχθηκαν με αλλαγές στην επίθεση ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Champions League και βασικό τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος κέρδισε αρκετές μονομαχίες στο "ένας μ' έναν" κι έκανε αρκετά επιτυχημένα τάκλιν.

Η Ρόμα είχε συντριπτική κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και δοκάρι με τον Μαϊκόν στο 41ο λεπτό, προτού ο Ράτζα Ναϊνγκολάν ανοίξει το σκορ με σουτ και τη βοήθεια της τύχης (η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι, ακούμπησε στην πλάτη του Λουίτζι Σέπε και κατέληξε στα δίχτυα).

Το δεύτερο μέρος επεφύλασσε ελάχιστες συγκινήσεις, καθώς καταγράφηκε μόλις μία καλή ευκαιρία (στο 77' για την Έμπολι), η αποβολή του Μαουρίτσιο Σάρι για διαμαρτυρία κι ο τραυματισμός του εξαιρετικού Μανωλά που δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Έμπολι (4-4-2): Σέπε, Λαουρίνι, Ρουγκάνι, Τονέλι, Χισάι, Βαλντιφιόρι, Κρότσε (80' Ζιελίνσκι), Βέρντι (62' Πουτσιαρέλι), Βετσίνο (62' Μόρο), Ταβάνο, Μχελίτζε.

Ρόμα (4-3-3): Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μανωλάς, Κάσταν (46' Αστόρι), Κόουλ, Πιάνιτς (68' Kεϊτά), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Λιάγιτς (82' Ζερβίνιο), Ντέστρο, Φλορέντζι.

Σε ρυθμούς twitter

# Ο Ορέστης Καρνέζης είχε καλή παρουσία στο ματς της Ουντινέζε με την Γιουβέντους, ενώ αντίθετα, ο Παναγιώτης Κονέ ήταν μετριότατος στα 81 λεπτά που αγωνίστηκε.

# Ο Χοσέ Χολέμπας κι ο Βασίλης Τοροσίδης παρακολούθησαν από τον πάγκο την αναμέτρηση της Ρόμα με την Έμπολι.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου

19:00 Έμπολι - Ρόμα 0-1

(45+1' Ναϊνγκολάν)

21:45 Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-0

(8' Τέβες, 75' Μαρκίζιο)

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

13:30 Σαμπντόρια - Ρορίνο

16:00 Κάλιαρι - Αταλάντα

16:00 Φιορεντίνα - Τζένοα

16:00 Ίντερ - Σασουόλο

16:00 Λάτσιο - Τσεζένα

16:00 Νάπολι - Κιέβο

21:45 Πάρμα - Μίλαν

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου

21:45 Βερόνα - Παλέρμο

News 24/7

24MEDIA NETWORK