Προς Ιντερ οδεύουν Ντέκο και Καρβάλιο

Δύο δικά του... παιδιά επιθυμεί να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ιντερ ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο λόγος για τον πολιτογραφημένο Πορτογάλο, Ντέκο και τον Πορτογάλο, Ρικάρντο Καρβάλιο οι οποίοι ανήκουν στην Τσέλσι.

Ως γνωστόν η επιθυμία του Μουρίνιο αποτελεί διαταγή για τους διοικούντες την Ιντερ και ο πρόεδρος, Μάσιμο Μοράτι αποκάλυψε με δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές του ώστε οι δύο παίκτες να μετακομίσουν από το Λονδίνο στο Μιλάνο.

"Ο Μουρίνιο μας ζήτησε τον Ντέκο και τον Καρβάλιο και εμείς δουλεύουμε με σκοπό να τον ευχαριστήσουμε. Ευχή μας είναι να αποκτήσουμε και τους δύο παίκτες και έχω καταλάβει ότι και εκείνοι επιθυμούν να αγωνιστούν στην Ιντερ. Προς στιγμήν δεν υπάρχει συμφωνία με την Τσέλσι αλλά αυτό πιστεύω ότι θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα".

Τόσο ο Ντέκο όσο και ο Καρβάλιο ανήκαν στην Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο που κατέκτησε το Κύπελλο UEFA και το Champions League τις περιόδους 2002-03 και 2003-04, αντίστοιχα. Ο Καρβάλιο συνεργάστηκε με τον "special one" και στην Τσέλσι. Μάλιστα, ο Μοράτι έχει ήδη σκεφτεί τους ρόλους που θα αναλάβουν οι δύο παίκτες εάν αποκτηθούν:

"Ενδιαφερόμαστε για τον Καρβάλιο κυρίως ενόψει του Champions League. Διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία, διατηρεί την ψυχραιμία του υπό πίεση και προσδίδει ηρεμία στην υπόλοιπη αμυντική γραμμή. Ο Ντέκο θα έχει διπλή αποστολή: να προσαρμοστεί άμεσα και να βοηθήσει τον Βραζιλιάνο, Φίλιπ Κουτίνιο να ωριμάσει ως παίκτης. Ο Κουτίνιο θα έρθει στην ομάδα την επόμενη σεζόν από την Βάσκο ντα Γκάμα και παίζει στην ίδια θέση με τον Ντέκο".