Σισέ: "Σκουντέτο; Γιατί όχι;"

Γκολ αλλά και τίτλους υποσχέθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ στους φίλους της Λάτσιο κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους Ρωμαίους. Λίγο αργότερα πέτυχε και το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Σισέ: "Σκουντέτο; Γιατί όχι;"

" Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Λάτσιο είναι μια μεγάλη ομάδα που αποτελείται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές . Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και εκτός αυτού θα προσέξω και λίγο την εμφάνισή μου", τόνισε ο πρώην αρχηγός του Παναθηναικού που εκτός των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων έχει γίνει θέμα σχολιασμού και για τις στυλιστικές του επιλογές.

Ο Σισέ δεν έκρυψε την έκπληξή του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της Λάτσιο κατά την άφιξή του στη Ρώμη και υποσχέθηκε ότι θα τους το ανταποδώσει με γκολ " Ένιωσα μεγάλη χαρά για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι οπαδοί μας, την οποία θεωρώ πολύ σημαντική για την έναρξη της συνεργασίας μας. Τώρα θα φροντίσω να τους ανταποδώσω την αγάπη με πολλά γκολ. Η ποιότητα αυτής της ομάδας , σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτή των υπολοίπων ομάδων. Για αυτό το λέω. Πρωτάθλημα; Γιατί όχι;"

Γκολ με το καλημέρα

Αμέσως μετά την παρουσίαση ο Γάλλος πέτυχε και το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Λάτσιο στο φιλικό που έδωσε η ομάδα της Ρώμης με την τοπική ομάδα Ουνιόν Ρίπα. Στο φινάλε της αναμέτρησης έβγαλε και ασίστ στον Μίρο Κλόζε για να χριστεί και ο Γερμανός σκόρερ με του "Λατσιάλι" Τελικό σκορ 8-0 για τη Λάτσιο.

Κλόζε: "Μεγάλη παράδοση η Λάτσιο"

Εκτός του Γάλλου παίκτη στο Αουρόνζο ντι Καντόρε όπου προετοιμάζεται η Λάτσιο παρουσιάστηκε και το άλλο μεταγραφικό απόκτημα των “Λατσιάλι” ο Μίροσλάβ Κλόζε . “Επέλεξα με τον μέγιστο ενθουσιασμό τη Λάτσιο γιατί είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση” τόνισε ο Γερμανός σκόρερ και συμπλήρωσε “ Δεν αρνήθηκα ποτές το γερμανικό ποδόσφαιρο, και θα είμαι πάντα ευγνώμων για όσα μου έχει προσφέρει. Αξιολόγησα πολλά πράγματα και αποφάσισα ότι ήθελα να δοκιμάσω και μια νέα εμπειρία . Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό γιατί είναι από τα πιο δύσκολα. Ζήτησα τη συμβουλή του Λούκα Τόνι κι αυτός που έδωσε πλήρη στοιχεία για όλη την Ιταλία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK