Ίντερ - Γιουβέντους 1-1

Η Ίντερ είχε τον ενθουσιασμό και την τακτική, η Γιουβέντους είχε την εμπειρία και την ποιότητα και το πρώτο derby d' Italia της σεζόν, αυτό της 4ης αγωνιστικής της Serie A, ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", χάρη στα τέρματα των Μάουρο Ικάρντι και Αρτούρο Βιδάλ μέσα σε 2 λεπτά.

Ίντερ - Γιουβέντους 1-1

Η έλευση του Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Ίντερ οδήγησε ακόμα μία ομάδα στη Serie A να αγωνίζεται με 3 στόπερ. Απέναντι στην καλύτερη εφαρμογή του 3-5-2 στην Ιταλία, εκείνη της "γηραιάς κυρίας" που έχει αποφέρει 2 τίτλους, οι "νερατζούρι" δεν φοβήθηκαν ούτε στιγμή και βγήκαν από την αρχή στην επίθεση.

Ίντερ - Γιουβέντους 1-1

Το ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου και από τις δύο ομάδες δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους οργανωτές. Οι χώροι στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ μικροί και οι ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο μετρημένες στα δάχτυλα. Οι Γιούτο Ναγκατόμο και Σαφίρ Ταϊντέρ είχαν τις καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους, ο Πολ Πογκμπά για τους "μπιανκονέρι".

Ίντερ - Γιουβέντους 1-1

Το ημίχρονο άρχισε με αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, αφού ο "κιτρινισμένος" και οξύθυμος Στέφαν Λίχτσταϊνερ έδωσε τη θέση του στον Μαουρίσιο Ίσλα. Η τακτική κυριάχησε για ακόμα μία φορά στον αγωνιστικό χώρο και ο Ρίκι Άλβαρες με τον Αντρέα Πίρλο να αδυνατούν να παίξουν κάθετο ποδόσφαιρο. Η βοήθεια από τον πάγκο ήρθε μέσα από τον Μάουρο Ικάρντι για τους γηπεδούχους κι ο Αργεντινός δικαίωσε τον Ματσάρι στο 73', ανοίγοντας το σκορ.

Ίντερ - Γιουβέντους 1-1

Η απάντηση της Γιουβέντους ήταν άμεση. Μόλις 1,5 λεπτό αργότερα, η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση της ομάδας, ο... Αρτούρο Βιδάλ, βρέθηκε ξανά στο κατάλληλο σημείο μετά από την πάσα του Κουάντουο Ασαμόα και ισοφάρισε σε 1-1. Η είσοδος των Ματέο Κόβατσιτς και Φάμπιο Κουαλιαρέλα δεν άλλαξαν την εικόνα ισορροπίας και μία εκπληκτική ευκαιρία στις καθυστερήσεις (πρώτα ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς έδιωξε κοντινή προσπάθεια του Βιδάλ και στη συνέχεια ο Ίσλα από πλάγια έστειλε την μπάλα άουτ) ήταν η τελευταία στιγμή που θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση.

Ίντερ (3-5-1-1): Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζεζούς, Ζόναταν, Γκουαρίν, Καμπιάσο, Ταϊντέρ (68' Ικάρντι), Ναγκατόμο, Άλβαρες (81' Κόβατσιτς), Παλάσιο

Γιουβέντους (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λίχτσταϊνερ (46' Ίσλα), Βιδάλ, Πίρλο (87' Παντοΐν), Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες, Βούτσινιτς (72' Κουαλιαρέλα)

Διαβάστε ακόμη

5η αγ.: Ξύπνησε αργά η Μίλαν, μόνη πρώτη η Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK