Μίλαν - Γιουβέντους 0-2

Η Γιουβέντους είχε την ουσία στο Σαν Σίρο και έφυγε με νίκη 2-0 επί της Μίλαν, συνεχίζοντας την πορεία τίτλου μετά από 26 αγωνιστικές στη Serie A.

Μίλαν - Γιουβέντους 0-2

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν από τα πρώτα λεπτά. Κριστιάν Αμπιάτι και Τζιανλουίτζι Μπουφόν εξελίχθηκαν σε πρωταγωνιστές από την αρχή, με τον τερματοφύλακα της Μίλαν να επεμβαίνει πρώτος σε προσπάθειες του Κάρλος Τέβες και να ανησυχεί σε σουτ του Πολ Πογκμπά και στη συνέχεια τον αρχηγό της εθνικής Ιταλίας να αναλαμβάνει δράση.

Μίλαν - Γιουβέντους 0-2

Ο Μπουφον δέχθηκε "πυροβολισμούς" από κάθε απόσταση και με κάθε τρόπο από τους γηπεδούχους, αλλά δεν νικήθηκε σχεδόν ποτέ. Τζιαμπάολο Πατσίνι, Αντρέα Πόλι και Κακά είχαν σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξουν το γκολ, με τον Βραζιλιάνο να μην καταφέρει δύο φορές στην ίδια φάση να σκοράρει (στη δεύτερη ο Λεονάρντο Μπονούτσι έσωσε στη γραμμή).

Μίλαν - Γιουβέντους 0-2

Οι "μπιανκονέρι" τιμώρησαν τους γηπεδούχους για την αδυναμία τους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και με πανέμορφη συνεργασία στο 44' άνοιξαν το σκορ με τον Φερνάντο Γιορέντε. Το τέρμα έπληξε την ψυχολογία των "ροσονέρι", που έριξαν ρυθμούς.

Μίλαν - Γιουβέντους 0-2

Η "γηραιά κυρία" κρατήθηκε στο γήπεδό της, αλλά όποτε έβρισκε ευκαιρία, ξεχυνόταν σε αντεπιθέσεις. Μία κεφαλιά του Πόλι σήμανε το τέλος του στον αγώνα αφού τραυματίστηκε στο κεφάλι. Κάποιες στημένες φάσεις αποδείχθηκαν οι τελευταίες καλές στιγμές της Μίλαν, η οποία είδε τον Τέβες να εξαπολύει έναν κεραυνό στο 68' και να διαλύει τις όποιες ελπίδες ισοφάρισης.

Μίλαν - Γιουβέντους 0-2

Στα τελευταία λεπτά, το μομέντουμ ήταν με τους φιλοξενούμενους, που απείλησαν με ένα φάουλ του Αντρέα Πίρλο που έγλειψε το δοκάρι και ένα σουτ του Πογκμπά που είχε την ίδια κατάληξη. Οι αλλαγές του Αντόνιο Κόντε στο τελευταίο 10λεπτο "ροκάνισαν" χρόνο κι η Γιουβέντους έφτασε στην 4η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Μίλαν - Γιουβέντους 0-2

Μίλαν (4-2-3-1): Αμπιάτι, Αμπάτε, Μπονέρα, Ραμί, Εμάνουελσον, Μοντολίβο (71' Χόντα), Ντε Γιονγκ, Τααράμπτ (75' Ρομπίνιο), Πόλι (53' Σαπονάρα), Κακά, Πατσίνι

Γιουβέντους (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κάσερες, Λίχτσταϊνερ (84' Παντοΐν), Μαρκίζιο, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Γιορέντε (90' ΟΣβάλντο), Τέβες (90+1' Τζιοβίνκο)

Μίλαν - Γιουβέντους 0-2

Διαβάστε ακόμη

Το live της αναμέτρησης

26η αγ.: Πέταξαν βαθμούς Νάπολι, Φιορεντίνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK