Δωσ' του να ξοδεύει του Αντσελότι: η πανάκριβη λίστα του!

Ο Ιταλός προπονητής δεν πήγε στη Νάπολι για να δουλέψει με ποδοσφαιριστές από το κάτω ράφι. Οι εισηγήσεις του ξεπερνούν σε συνολικό κόστος τα 300 εκατομμύρια!

Bayern coach Carlo Ancelotti watches his team during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις απέλυσε τον Μαουρίτσιο Σάρι γιατί δεν έκανε... χωριό με τις βεντέτες. Το είχε παράπονο ο πρόεδρος της Νάπολι πως δεν ξόδευε όλο το διαθέσιμο μπάτζετ και βολευόταν με τα (πολύ) λίγα, προτιμώντας ποδοσφαιριστές που να του κάνουν απλά τη δουλειά.

Τι θα κάνει όμως τώρα με τον πολυέξοδο Κάρλο Αντσελότι; Διότι, αν πιστέψουμε τον Ιταλό ρεπόρτερ-μεταγραφολόγο Ντι Μάρτζιο, ο νέος προπονητής των "παρτενοπέι" έχει μεγαλεπήβολα σχέδια, επιθυμώντας να φέρει στο Σαν Πάολο ποδοσφαιριστές... κλάσης, που κοστίζουν ακριβά!

Από τερματοφύλακα μέχρι φορ θέλει ο "Καρλέτο" με στόχο να φτιάξει μια Νάπολι που θα ρίξει από την κορυφή τη Γιουβέντους αντέχοντας μέχρι τέλους.

Στη λίστα του Αντσελότι υπάρχουν:

Αρεολά (Παρί Σεν Ζερμέν): 15 εκατ.

Λένο (Λεβερκούζεν): 18 εκατ.

Ρουί Πατρίσιο (Σπόρτινγκ): 16 εκατ.

-------------------------------------------------

Μενιέ (Παρί Σεν Ζερμέν): 15 εκατ.

Βρσάλκο (Ατλέτικο): 25 εκατ.

Μπόατενγκ (Μπάγερν): 45 εκατ.

-------------------------------------------------

Βιδάλ (Μπάγερν): 35 εκατ.

Ρ.Σάντσες (Σουόνσι): 22 εκατ.

Κιέζα (Φιορεντίνα): 35 εκατ.

Βέρντι (Μπολόνια): 20 εκατ.

Σούσο (Μίλαν): 35 εκατ.

-------------------------------------------------

Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης): 50 εκατ.

Το άθροισμα όλων αυτών, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή αξία τους, ανέρχεται στα 316 εκατομμύρια. Όλους δεν μπορεί να τους αποκτήσει, αφού έναν γκολκίπερ θέλει για βασικό φερ' ειπείν, ωστόσο τα 200 εκατομμύρια θα τα χρειαστεί στο... νερό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK