Η Μίλαν υπέταξε την Γιουβέντους με γκολάρα Λοκατέλι

Χάρη σε ένα φανταστικό γκολ του 18χρονου Λοκατέλι, η Μίλαν νίκησε 1-0 την Γιουβέντους στο "San Siro" και μείωσε στους 2 πόντους την απόσταση της από την κορυφή (videos).

Η Μίλαν υπέταξε την Γιουβέντους με γκολάρα Λοκατέλι

Ένα καταπληκτικό γκολ του Μάνουελ Λοκατέλι, που ήταν μόλις το 2ο στην καριέρα του στην Μίλαν (το παρθενικό είχε σημειωθεί στο 4-3 επί της Σασουόλο), έφτανε στην Μίλαν για να επιβληθεί 1-0 της Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι του "San Siro" και να βάλει φωτιά στο Καμπιονάτο, μειώνοντας στους 2 πόντους την απόσταση από την πρωτοπόρο "κυρία".

Η Μίλαν υπέταξε την Γιουβέντους με γκολάρα Λοκατέλι

Ο 18χρονος Ιταλός άσος, αρχηγός της εθνικής Ιταλίας Κ19, πήρε τη μπάλα από τον Σούσο λίγο έξω από την περιοχή και με έναν δεξί διαγώνιο "κεραυνό" έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κατόπιν στα δίχτυα της εστίας του Μπουφόν, για να γράψει το 1-0 μέσα σε αποθέωση (πρώτη νίκη μετά τον Νοέμβριο του 2012 αφού είχαν μεσολαβήσει 7 σερί ήττες στο πρωτάθλημα από την Γιουβέντους).

Η Μίλαν υπέταξε την Γιουβέντους με γκολάρα Λοκατέλι

Ο Λοκατέλι μετράει ήδη 2 γκολ στα ισάριθμα σουτ που έχει κάνει εντός εστίας στη Serie A ενώ στην τελευταία φάση του ντέρμπι ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα ξεσήκωσε το κοινό και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του όταν "απογειώθηκε" στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε το δυνατό σουτ του Κεντίρα εκτός περιοχής.

Η Μίλαν υπέταξε την Γιουβέντους με γκολάρα Λοκατέλι

Όσον αφορά στην πεντάκις πρωταθλήτρια Γιουβέντους, η οποία γνώρισε τη 2η φετινή της ήττα (είχε χάσει στο ίδιο γήπεδο με 1-2 από την Ίντερ την 4η αγωνιστικη), "φωνάζει" για το γκολ του Μίραλεμ Πιάνιτς με εκτέλεση φάουλ στο 36', το οποίο μέτρησε αρχικά αλλά κατόπιν ακυρώθηκε από τον Ριτσόλι ύστερα από υπόδειξη από το βοηθό του για οφσάιντ του Μπονούτσι στη φάση.

Η Μίλαν υπέταξε την Γιουβέντους με γκολάρα Λοκατέλι

ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-0

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΛΟΚΑΤΕΛΙ

Η ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ ΣΤΟ 95':

"Χθες, σημερα, αυριο... Εμεις θα ειμαστε παντα εδω", ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι οπαδοί της Μίλαν μέσω του γιγαντιαίου κορεό που σχημάτισαν στην Curva Sud πριν την έναρξη του ντέρμπι ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ύψωσαν πανό συμπαράστασης προς τον μεγάλο άτυχο των "ροσονέρι", Ρικάρντο Μοντοίβο (χάνει όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού) που έγραφε: "Μοντολίβο, η Sud μαζί σου".

Foto LaPresse/Spada22 Ottobre 2016 Milano (Italia) Sport Calcio Milan vs Juventus - Campionato italiano di calcio Serie A TIM 2016/2017 Stadio "Giuseppe Meazza" Nella foto: ingresso in campoPhoto LaPresse/SpadaOctober 22, 2016 Milan (Italy)Sport SoccerMilan vs Juventus - Italian Football Championship League A TIM 2016/2017 - "Giuseppe Meazza" Stadiumn the pic: the teams
Foto LaPresse/Spada22 Ottobre 2016 Milano (Italia) Sport Calcio Milan vs Juventus - Campionato italiano di calcio Serie A TIM 2016/2017 Stadio "Giuseppe Meazza" Nella foto: ingresso in campoPhoto LaPresse/SpadaOctober 22, 2016 Milan (Italy)Sport SoccerMilan vs Juventus - Italian Football Championship League A TIM 2016/2017 - "Giuseppe Meazza" Stadiumn the pic: the teams LAPRESSE

News 24/7

24MEDIA NETWORK