"Μάρκο Σίλβα ο νέος τεχνικός της Ίντερ"!

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα εμφανίζεται πλέον ως το φαβορί για να διαδεχτεί τον Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο της Ίντερ. Διαβάστε το story!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ football ΟΣΦΠ olympiakos ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ departure
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ football ΟΣΦΠ olympiakos ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ departure ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ολυμπιακός και μετά Ίντερ; Ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστό το όνομά του στο πορτογαλικό και στο ευρωπαϊκό κοινό μέσω της πολύ καλής παρουσίας του στην Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ, κατέκτησε πρωτάθλημα και πέτυχε σπουδαίες εκτός έδρας νίκες στο Champions League με τον Ολυμπιακό και πλέον, έχοντας όλη αυτή την ποδοσφαιρική προίκα, βρίσκεται στην pole position για να κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Ποιό είναι αυτό; Να μετακομίσει στην γειτονική μας Ιταλία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, με τον Φρανκ Ντε Μπουρ να βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι έξω από το "Meazza" μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχουν οι Μιλανέζοι στη Serie A.

"Μάρκο Σίλβα ο νέος τεχνικός της Ίντερ"!

Για τους περισσότερους ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει μία τελευταία ευκαιρία για να κρατήσει τη θέση του στο ματς με την Τορίνο την Τετάρτη για την εμβόλιμη 10η αγωνιστική, για άλλους έχει παρθεί ήδη η απόφαση απομάκρυνσής του και του έχει ήδη κοινοποιηθεί ενώ την ίδια ώρα οργιάζουν οι φήμες για τους διαδόχους του.

Αρκετά σημερινά ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τους Μάρκο Σίλβα και Στέφανο Πιόλι να είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για την άκρη του πάγκου ενώ ο δημοσιογράφος του "Sky Sport", Στέφανο Καρέσα, αποκάλυψε πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει "καπαρώσει" τη θέση:

"Μάρκο Σίλβα ο νέος τεχνικός της Ίντερ"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο εκλεκτός, είναι εκείνος που η Ίντερ θα ήθελε να φέρει αμέσως για διάφορους λόγους. Είναι νέος, θα αποδεχόταν την ιδέα να τραβήξει κουπί μέχρι την άφιξη του Τσόλο Σιμεόνε (σ.σ. λήγει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018) ενώ είναι και ελεύθερος. Έχει χαρακτηριστεί νέος Μουρίνιο".

Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πηγές, ο άνθρωπος που έχει πολύ θετική γνώμη για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και έχει εισηγηθεί την πρόσληψή του είναι ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο.

Είναι πάντως εντυπωσιακό ότι πέρα από την Ίντερ, ο Μάρκο Σίλβα εμφανίζεται από πολλούς εδώ και λίγη ώρα μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Γουλβς, η οποία ανακοίνωσε την απόλυση του Βάλτερ Τζένγκα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK