Ο ρομαντικός Ικάρντι έστειλε μήνυμα στην Γουάντα Νάρα

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι τρελά ερωτευμένος με την Γουάντα Νάρα και το δείχνει με κάθε δυνατό τρόπο. Δείτε τη μοναδική αφιέρωση του καπιτάνο της Ίντερ προς τη σύντροφό του η οποία αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των "νερατζούρι".

Ο ρομαντικός Ικάρντι έστειλε μήνυμα στην Γουάντα Νάρα

Η Αργεντινή είναι η "χώρα του τάνγκο", ενός εκ των πιο αισθησιακών χορών που υπάρχουν στον κόσμο, και ο Μάουρο Ικάρντι αποτελεί αυθεντικό εκπρόσωπό της.

 

Ο Αργεντινός φορ της Ίντερ είναι παράφορα ερωτευμένος με την Γουάντα Νάρα και το "φωνάζει" σε κάθε ευκαιρία, με την τελευταία εκδήλωση αγάπης προς τη σύζυγό του (και πρώην σύζυγο του επιθετικού της Τορίνο, Μάξι Λόπες) να λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των Μιλανέζων.

 

Εκεί ο αρχηγός των "νερατζούρι" φρόντισε να "κλέψει την παράσταση" αφού φόρεσε παπούτσια που είχαν ραμμένα πάνω τους μία μικρή σημαία της Αργεντινής ενώ ήταν γραμμένη η φράση "Γουάντα σε αγαπώ" (WAN TE AMO).

Έγκλημα ΕΓΚΛΗΜΑ

Συνελήφθη η Αλεσάντροβα. Σκότωσε και κατέψυξε ναυτικό στην Καλλιθέα

Εντοπίστηκε στις 15 Νοεμβρίου στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, μαζί με τον 14χρονο γιο της, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στη Ρουμανία. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα

 

Πρώτη Σελίδα