Στα χέρια Ινδονήσιου η Ίντερ γράφουν οι Ιταλοί

Ο Μάσιμο Μοράτι υπέκυψε στο ασφυκτικό πρέσινγκ του Έρικ Τοχίρ και αποφάσισε να παραχωρήσει το 75% των μετοχών της Ίντερ έναντι του ποσού των 300.000.000 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport".

Στα χέρια Ινδονήσιου η Ίντερ γράφουν οι Ιταλοί

Η ιταλική αθλητική εφημερίδα, στην έκδοση της Παρασκευής (19/07), αποκαλύπτει ότι μετά από μήνες συζητήσεων μεταξύ των 2 οικογενειών, η μεταβίβαση του μετοχικού πακέτου είναι θέμα χρόνου.

Την επόμενη εβδομάδα η οικογένεια Μοράτι θα συναντηθεί για να εξετάσει το ζήτημα και να απαντήσει θετικά στην πρόταση Τοχίρ που υπάρχει στο τραπέζι εδώ και αρκετό καιρό και αφορά 300.000.000 ευρώ για τα 3/4 του πακέτου των μετοχών, τα οποία θα αποδωθούν σε βάθος χρόνου.

Οι στενοί συνεργάτες του Μοράτι συμβουλεύουν τον Ιταλό επιχειρηματία να πουλήσει τον σύλλογο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η διάθεση της συζύγου του, Μίλι, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του 68χρονου από το 1995, όταν πήρε την κυριότητα των "νερατζούρι" από τον Ερνέστο Πελεγκρίνι.

Στα χέρια Ινδονήσιου η Ίντερ γράφουν οι Ιταλοί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ινδονήσιος μεγιστάνας και μεγαλομέτοχος της Ντι Σι Γιουνάιντεντ του MLS, επιθυμεί να διατηρήσει στον σύλλογο τον Μοράτι και τους έμπιστους συνεργάτες του, ώστε να επωφεληθεί από την εμπειρία που έχει αναπτύξει ο Ιταλός όλα αυτά τα χρόνια. Εξάλλου, η οικογένεια Μοράτι έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον σύλλογο του Μιλάνου, αφού ο πατέρας του, Άντζελο Μοράτι, ήταν πρόεδρος της Ίντερ στη "χρυσή εποχή" της δεκαετίας του '50 και του '60, όπου ο σύλλογος κατέκτησε πρωταθλήματα Ιταλίας και Ευρώπης.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν επίσημα έγγραφα ακόμα και μέσα στον μήνα, με τις νομικές υπηρεσίες τους να εργάζονται πυρετωδώς για μήνες ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο deal σε περίπτωση που επέλθει τελική συμφωνία.

Στα χέρια Ινδονήσιου η Ίντερ γράφουν οι Ιταλοί

News 24/7

24MEDIA NETWORK