"Ψάχνεται" ο Σνάιντερ, νέα προσπάθεια για Τέβες

Ο Γουέσλι Σνάιντερ “ψάχνει” τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού από εκεί που έμενε σιωπηλός τώρα κάθε ημέρα μιλά για το ενδεχόμενο μετακόμισης του στους πρωταθλητές Αγγλίας. Την ίδια ώρα η Ίντερ δείχνει να επαναδραστηριοποιείται στο θέμα της απόκτησης του Κάρλος Τέβες.

"Ψάχνεται" ο Σνάιντερ, νέα προσπάθεια για Τέβες

“Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Ίντερ, αλλά υπάρχει πιθανότητα να φύγω. Αν κάτι περάσει από τον δρόμο μου έχω αρκετό χρόνο να πάρω μία απόφαση. Έχει να κάνει με την ομάδα. Αν έρθει μία καλή προσφορά θα μ' αφήσουν να φύγω. Δεν θέλουν να με χάσουν, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα θα το πράξουν”, ήταν η δήλωση του Σνάιντερ, ο οποίος παραδέχθηκε πως έχουν υπάρξει ανεπίσημες επαφές με τη Γιουνάιτεντ.

Η άφιξη του Ολλανδού στο Νησί για το φιλικό ανάμεσα σε Αγγλία και Ολλανδία είχε "απογειώσει" τη φημολογία περί συνάντησης των δύο πλευρών, αλλά η αναβολή του αναγκάζει τον Τύπο να τηρήσει και πάλι στάση αναμονής.

Τη μετακίνηση του συμπατριώτη του στους πρωταθλητές Αγγλίας εγκρίνει και ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, λέγοντας: “ Φυσικά και θα του άρεσε να παίξει στην Αγγλία. Είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στο κόσμο. Είναι καλός μου φίλος και μιλάμε σχεδόν κάθε ημέρα. Γνωρίζει τι τον περιμένει στην Πρέμιερ Λιγκ”.

Η Ίντερ δεν έχει απαντήσει επίσημα στις τελευταίες δηλώσεις του Σνάιντερ, αλλά είναι αποφασισμένη να το πράξει με έργα. Ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι δεν θέλει να αποδυναμωθεί η ομάδα του και γι' αυτό το λόγο έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου να επαναρχίσουν οι προσπάθειες απόκτησης του Κάρλος Τέβες.

Οι “νερατζούρι” θέλουν να...υποστηρίξουν την προσπάθεια των “πολιτών” για να πάρουν τον Σαμίρ Νασρί και αναμένεται να τους χτυπήσουν και πάλι την πόρτα για τον Αργεντινό. Τα 50.000.000 λίρες που ζητά η διοίκηση των κυπελλούχων Αγγλίας φαντάζουν απαγορευτικά για τους ομότιτλους τους Ιταλούς, αλλά οι Άραβες δεν αποκλείεται να ρίξουν την τιμή για να ξεφορτωθούν έναν παίκτη που ούτως ή άλλως δεν είναι “ζεστός” για να παραμείνει στην πόλη.

Στην Αγγλία αναφέρουν ότι μπορεί να επιστρέψει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Τέβες με τον Ετό (σ.σ αν και για τον Καμερουνέζο έχει μπει γερά στο παιχνίδι η Ανζί) ή ακόμα και με τον Μαϊκόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο “Καρλίτο” επέστρεψε τη Δευτέρα στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, τρέχοντας όμως μόνο για ένα 20λεπτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK