Ιδού ο διάδοχος του Μπουφόν

Η Γιουβέντους βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βόιτσεχ Στσέζνι και ο Πολωνός γκολκίπερ από την Βαρσοβία έχει χριστεί ως διάδοχος του εμβληματικού Τζίτζι Μπουφόν. Οι δύο πλευρές... φλερτάρουν από τις αρχές του καλοκαιριού και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αναμένεται "γάμος".

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon clenches his fist after the Champions League Group H soccer match against Lyon, Tuesday Oct. 18, 2016, in Lyon, central France. Juventus won 1-0. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon clenches his fist after the Champions League Group H soccer match against Lyon, Tuesday Oct. 18, 2016, in Lyon, central France. Juventus won 1-0. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Πολλαπλά δημοσιεύματα από την Αγγλία και την Ιταλία αναφέρουν ότι η Γιουβέντους τα' χει βρει σε όλα με την Άρσεναλ και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την απόκτηση του Πολωνού γκολκίπερ, Βόιτσεχ Στσέζνι ο οποίος πέρασε μια διετία δανεικός από τους "Κανονιέρηδες" στη Ρόμα.

Ο Άρσεν Βενγκέρ δεν θέλει τον διεθνή γκολκίπερ στην Άρσεναλ, κι ούτε με τη Ρόμα βρέθηκε η... χρυσή τομή για την παραμονή του.

Ιδού ο διάδοχος του Μπουφόν

Οι... κακές γλώσσες λένε ότι ο Στσέζνι και το γραφείο που τον εκπροσωπεί ηθελημένα σταμάτησαν να συζητούν με τη Ρόμα και όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρθηκε καθότι γνώριζαν το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και την προοπτική ο Πολωνός να διαδεχθεί τον μεγάλο Μπουφόν κάτω από τα γκολπόστ της "Μεγάλης Κυρίας".

Εφόσον όλα κυλήσουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Γιουβέντους θα πληρώσει την Άρσεναλ 10.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Στσέζνι. Ο 27χρονος πορτιέρε δεσμεύεται με τους "Κανονιέρηδες" με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Πάντως, και η Άρσεναλ θα πρέπει να ψάξει τερματοφύλακα, αφού ο Οσπίνα είναι... φευγάτος και ο Τσεχ θα μείνει μόνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK